K. C. Riversas – ne pagrindinis kandidatas žaisti „Žalgiryje“

Tarp kandidatų papildyti Kauno „Žalgirio“ gynėjų grandį minimas Kelvinas Creswellas Riversas kol kas nieko apie galimą išvykimą nėra informavęs savo dabartinio klubo, Sevilijos „Real Betis“. Anot vietos dienraščio „Diario de Sevilla“, nei žaidėjas, nei jo agentas, nei „Žalgiris“ nėra kreipęsis į Ispanijos komandą.

„Be žinių iš „Žalgirio“ – skelbia šios dienos Sevilijos dienraščio antraštė. Straipsnyje primenama, kad K. C. Riversas gali išvykti į Eurolygos arba Kinijos klubą, jeigu už jį būtų sumokėta išpirka, tačiau pažymima, kad kol kas jokių kalbų dėl išsiskyrimo nėra.

„BasketNews.lt“ žiniomis, K. C. Riversas nėra pagrindinis „Žalgirio“ taikinys ieškant naujo gynėjo, o veikiau trečias-ketvirtas pasirinkimas sąraše.

Kauniečiai derina sutarties su Alexu Perezu nutraukimo sąlygas ir vakar Šarūnas Jasikevičius pripažino, kad yra ieškomas naujas krepšininkas ir jis nebūtinai bus tik įžaidėjas.

„Gynėjų grandyje turime universalumo, galime žaidėjus judinti per pozicijas iš pirmos į antrą, iš antros į trečią ir iš trečios į ketvirtą. Svarbiausia išsirinkti tokį variantą, kuris mums ir padėtų ir įeitų į rotaciją“, – sakė Š. Jasikevičius, pridėjęs, kad bus renkamasis „geriausias rinkoje įmanomas“ variantas.

„Žalgiris“, „BasketNews.lt“ žiniomis, ieško pirmo-antro numerio pozicijose galinčio žaisti krepšininko, o K. C. Riversas yra labiau antras-trečias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių