Pereiti į pagrindinį turinį

K. Maksvytis: privalome įveikti „Levallois“ krepšininkus

2015-01-06 16:16
bcneptunas.lt inf.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Tomo Raginos nuotr.

Lietuvos vicečempiono Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis Europos taurės turnyro „Last 32“ rungtynių su Paryžiaus „Levallois“ (Prancūzija) ekipa išvakarėse buvo ryžtingai nusiteikęs ir teigė, kad sieks tik pergalės.

Neptūniečiai ir prancūzai tarpusavyje varžysis trečiadienį 18.45 val. "Švyturio" arenoje.

Prancūzijos komandos gretose rungtyniauja šeši legionieriai: amerikiečiai Sharrod‘as Ford‘as, Mike‘as Green‘as, Blake‘as Schilb‘as ir Dionte;as Christmas, taip pat Senegalo atstovas Maleye‘as Ndoye‘as bei Kongo krepšininkas Giovan‘as Oniangue‘as.

„Tai atletiška ir gerai pataikanti į krepšį iš toli komanda. Šioje ekipoje rungtyniauja vos vienas kitas baltaodis žaidėjas. Taigi, Paryžiaus „Levallois“ komandos žaidėjai yra greiti ir kibiai besiginantys. Mūsų užduotis - neleisti varžovams įsimėtyti ir atsilaikyti prieš jų kibią gynybą“, - sakė „Neptūno“ ekipos vyr. treneris Kazys Kaksvytis. 

Anot jo, neptūniečių tikslas vienas - pergalė.

„Žaidžiant namuose apie kitokį scenarijų net negalime mąstyti. Reikia žūtbūt sustabdyti jų lyderius: Maiką Gryną, Bleiką Šilbą, Šarodą Fordą ir Landingą Sanė“, - aiškino K. Maksvytis.

Tai, kad neptūniečiai itin galingai rungtyniauja namuose buvo įrodyta šio sezono Eurolygos varžybose.

Klaipėdos ekipos žaidėjai ne kartą pabrėžė, kad jiems papildomo įkvėpimo ir jėgų suteikia sirgaliai bei ragina sirgalius ateiti į kiekvienas rungtynes.

„Kiekvieno krepšinio sirgaliaus pagalba mums yra labai svarbi. Tik visi bendromis pastangomis galime padaryti taip, jog Lietuvos vardas skambėtų užsienio šalyse. Juk dalyvavimas Eurolygoje - tai ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos reklama. Juk tai Lietuvos krepšinio puoselėjimas“, - aiškino krepšininkai.

Neptūniečių kiti Europos taurės turnyro varžovai M grupėje - Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) ir Izmiro „Pinar Karsiyaka“ (Turkija) komandos.

„Last 32“ etapo kovos baigsis vasario 11-ąją. Į aštuntfinalį žengs pirmąsias dvi vietas kiekvienoje grupėje užėmusios ekipos.

„Neptūno“ klubo administracija pabrėžia, kad "Neptūno" abonementai galioja ir į Europos taurės rungtynes, tad tiems, kurie turi abonementus, bilietų pirkti nereikia.

"Neptūno" Europos taurės varžybų tvarkaraštis:

2015 m. sausio 7 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Paryžiaus "Levallois" (Prancūzija) ekipa;

2015 m. sausio 14 d. 20 val. išvykoje su Izmiro "Pinar Karsiyaka" (Turkija) komanda;

2015 m. sausio 21 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Stambulo "Bešiktaš" (Turkija) krepšininkais;

2015 m. sausio 28 d. 20 val. svečiuose su Stambulo "Bešiktaš" atstovais;

2015 m. vasario 4 d. 21.30 val. svečiuose su Paryžiaus "Levallois" ekipa;

2015 m. vasario 10 arba 11 d. 18.45 val. "Švyturio" arenoje su Izmiro "Pinar Karsiyaka" krepšininkais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų