Pereiti į pagrindinį turinį

Kiaura gynyba: "Lietuvos rytas" beviltiškai prapylė "Avtodor" krepšininkams

2015-10-28 19:04
basketnews.lt

Vilniaus „Lietuvos rytas“ (1-2) tęsia savo nėsėkmių ruožą. Vilniečiai Europos taurės turnyre savų sirgalių akivaizdoje 81:97 beviltiškai nusileido nevaržomai rungtyniavusiai Saratovo „Avtodor“ (2-1) ekipai.

Marcelo Nicolos auklėtiniai rungtynes kontroliavo tik pirmojo kėlinio metu, kurį laimėjo 27:23. Tačiau po pasitarimo sugrįžę „Avtodor“ krepšininkai pademonstravo visiškai kitokį veidą – ketvirčio pabaigoje jie laimėjo atkarpą 9:3 ir į didžiąją petrauką patraukė turėdami keturių taškų pranašumą – 46:50.

Tikėto šturmo vilniečiai neišvydo ir po pertraukos – Oreliko taškais prasidėjęs trečiasis kėlinys tęsėsi pagal „Avtodor“ žaidimo ritmą, o po poros minučių Saratovo ekipa pataikė tris tolimus metimus iš eilės, po kurių pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą (48:59).

Kaip paaiškėjo vėliau, tai ir buvo rungtynių lūžis, po kurio „Lietuvos rytas“ nebeatsigavo – svečiai ir toliau smaginosi tiek prie tritaškio linijos, tiek ir baudos aikštelėje, o keturiais taškais paeiliui kėlinį baigusio „Avtador“ klubo pranašumas peržengė dvidešimties taškų ribą – 61:82.

Rezultatyviausi

„Lietuvos rytas“: Deividas Gailius 15, Nicolas Laprovittola 14, Julius Jucikas 13, Antanas Kavaliauskas 11, Gediminas Orelikas 10, Kšyštofas Lavrinovičius 7.

„Avtodor“: Jeremy Chappellas 15, Travisas Petersonas 14, Malcolmas Armsteadas 13, Artiomas Zabelinas ir Jevgenijus Kolesnikovas po 11, Jeffas Brooksas ir Denisas Lukašovas po 10.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų