Klausimu nusivylęs L. Jamesas: kodėl, po velnių, manęs šito klausiate?

  • Teksto dydis:

Los Andželo „Lakers“ sezono atidarymo rungtynėse 102:112 nusileido to paties miesto „Clippers“ komandai, o dar prieš šį susitikimą LeBronas Jamesas sulaukė jam ne itin patikusio klausimo.

Vienas iš žurnalistų paklausė, kas galimai lėmė Kawhi Leonardo apsisprendimą vietoje „Lakers“ pasirinkti „Clippers“. Vis tik L. Jamesas šį klausimą palydėjo nusivylimu ir šypsena.

„Kodėl, po velnių, tu šito klausi manęs?, – į žurnalistą kreipėsi LeBronas. – Aš suknistai nežinau. Aš nežinau. Klauskite Kawhi. Vis dėlto esu laimingas. Neįsivaizduoju, kas galėjo lemti jo apsisprendimą.“

Tuo metu jau po pralaimėjimu pasibaigusių rungtynių „Lakers“ lyderis teigė, kad „Clippers“ ir „Lakers“ susitikimus vadinti nuožmių priešų dvikova vadinti nederėtų.

„Tai buvo pirmosios rungtynės. NBA grįžo ir visi nori turėti naratyvą, kad tai – itin svarbus testas tarp dviejų priešų. Nė viena iš komandų šiandien nebuvo tuo, kuo nori būti. Tai („Clippers“ ir „Lakers“ rungtynės) nėra aršių varžovų dvikova“, – komentavo LeBronas.

L. Jamesas šio ryto rungtynėse „buvo arti trigubo dublio įmetė 18 taškų (6/13 dvitaškiai, 1/5 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 9 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą bei padarė 5 klaidas. Tiesa, L. Jameso ir Anthony Daviso duetas, lemiamame ketvirtajame kėlinyje tesukrapštė 2 taškus.

Tuo metu „Clippers“ į pergalę atvedęs K. Leonardas prie pergalės pridėjo 30 taškų (9/14 dvitaškiai, 1/5 tritaškiai, 9/10 baudos), atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, tačiau suklydo 6 kartus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių