Kolumbietis – naudingiausias LKL savaitės žaidėjas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūnas“ prieš šventes nudžiugino savo aistruolius įspūdinga pergale, o vieni didžiausių jos kalvių tapęs Juanas Palaciosas pripažintas naudingiausiu „Betsafe–LKL“ savaitės žaidėju.

J.Palaciosas surinko 34 naudingumo balus ir sutvirtino savo pozicijas naudingiausių lygos krepšininkų viršūnėje.

„Neptūnas“ šeštadienį išvykoje 92:86 pranoko Pasvalio „Pieno žvaigždes“, nors šeimininkai trečiojo kėlinio pabaigoje turėjo 22 taškų pranašumą.

J.Palaciosas žaidė 35 minutes su puse, pelnė 14 taškų (4/8 dvitaškių, 6/10 baudų), atkovojo net 15 kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Kolumbietis lieka naudingiausiu „Betsafe–LKL“ žaidėju – per rungtynes renka po 20,7 balo. Antroje vietoje esantis Arnas Butkevičius vidutiniškai renka po 17 balų.

Į naudingiausiųjų penketuką taip pat pateko puolėjai Kšištofas Lavrinovičius ir Paulius Petrilevičius bei gynėjai Dovis Bičkauskis ir Renaldas Seibutis.

„Neptūno“ gynėjas R.Seibutis prie pergalės prieš „Pieno žvaigždes“ prisidėjo 24 naudingumo balais: surinko 18 taškų (7/13 metimų) ir perėmė 3 kamuolius per 38 minutes.

Geriausiu įžaidėju šią savaitę buvo D.Bičkauskis – Utenos „Juventus“ gynėjas padėjo komandai įveikti Kėdainių „Nevėžį“, D. Bičkauskis per 21 minutę pelnė 9 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 19 naudingumo balų – tai jo geriausios rungtynės šį sezoną.

Į penketuką pateko nesėkmę patyrusio Panevėžio „Lietkabelio“ puolėjas K.Lavrinovičius – jis pelnė 17 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 23 naudingumo balus per 27 su puse minutės.

Stabiliai pasirodė Alytaus „Dzūkijos“ žaidėjas P.Petrilevičius – puolėjas žaidė dvejas rungtynes per savaitę, „Dzūkija“ vienas laimėjo, o P. Petrilevičius rinko po 22,5 naudingumo balo: vidutiniškai pelnė po 16 taškų ir atkovojo 7,5 kamuolio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių