Komandos lyderio pagyros N. De Colo: jis jau seniai įrodė, kad yra nuostabus

  • Teksto dydis:

Fenomenalų pasirodymą surengęs Stambulo „Fenerbahče“ gynėjas Nando De Colo dėl savo žaidimo sulaukė ne vieno atsiliepimo.

Prancūzas dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ per 31 minutę pelnė 39 taškus (asmeninis rekordas) (12/15 dvit., 3/6 trit., 6/7 baudos), atkovojo tris ir perėmė vieną kamuolį, atliko tris rezultatyvius perdavimus, išprovokavo devynias pražangas ir surinko 44 naudingumo balus (asmeninis rekordas).

Jo vedama „Fenerbahče“ namie 87:80 palaužė Vitorijos „Baskonia“ bei šventė pirmąją pergalę.

„N. De Colo yra nuostabus žaidėjas. Jis jau seniai tai įrodė. Esu laimingas, kad N. De Colo yra mūsų komandoje ir mes vieni kitiems galime padėti laimėti rungtynes“, – sakė vienas „Fenerbahče“ lyderių Janas Vesely.

„Tikiuosi, kad N. De Colo taip žais ir toliau“, – pažymėjo „Fenerbahče“ treneris Željko Obradovičius.

„„Fenerbahče“ nusipelnė laimėti rungtynes, – pripažino „Baskonia“ treneris Velimiras Perasovičius. – Svarbiausia buvo tai, kad mes niekada negalėjome sustabdyti N. De Colo. Tai ne tik mūsų mažųjų krepšininkų atsakomybė. Mes nesusitvarkėme ir du prieš du situacijose, kai N. De Colo atsitraukdavo ir mus žudydavo.“

Atletas šį sezoną Eurolygoje per vidutiniškai 32 minutes pelno po 26,7 taško (71 proc. dvit., 44,4 proc. trit.), atkovoja po 3,7 kamuolio, atlieka po tris rezultatyvius perdavimus ir renka po 27,7 naudingumo balo.

Gynėjas yra rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas, o pagal naudingumo balų vidurkį nusileidžia tik Shane’ui Larkinui. Pastarasis sužaidė vieną mačą ir surinko 31 naudingumo balą.

„Jaučiuosi puikiai ne dėl to, ką padariau aikštėje, o dėl to, ką padarė komanda. Sunku sezoną pradėti dviem pralaimėjimais, bet mes su savo sirgalių palaikymu iškovojome šią pergalę. Turime ir toliau dirbti diena po dienos. Esu tikras, kad visi esame labai patenkinti dėl pirmosios pergalės“, – pasisakė rungtynių herojus N. De Colo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių