Krepšinio pasaulis sukrėstas: ryškiausios žvaigždės gedi mirusio S. Jelovaco

  • Teksto dydis:

Stevano Jelovaco mirtis sukrėtė visą Europos krepšinio bendruomenę. Tragiškai žiniai apie po insulto nebeatsigavusį 32-ejų neliko abejingos krepšinio žvaigždės ir klubai, reiškę užuojautą dėl praradimo.

Skaudžią naujieną sekmadienį vakare paskelbė Graikijos klubas Atėnų AEK, kuriam Serbijos krepšininkas atstovavo šį sezoną.

„Tragiška žinia... Po patirto insulto pasaulį paliko 32-ejų Stevanas Jelovacas. Ilsėkis ramybėje“, – reagavo Vilniaus „Ryto“ klubas, kurio marškinėlius krepšininkas vilkėjo 2013-2014 m. sezone.

Į sostinės komandos pranešimą su liūdesiu reagavo kartu tuomet žaidę Juanas Palaciosas, Martynas Gecevičius ir Eimantas Bendžius, taip pat buvę „Ryto“ legionieriai Travisas Petersonas ir Rokas Stipčevičius.

„Didžiulis liūdesys dėl Stevano Jelovaco netekties, – tviteryje rašė Nikola Mirotičius. – Nuoširdi užuojauta jo šeimai ir draugams. Ilsėkis ramybėje.“

„Tokios naujienos krepšinį paverčia tokiu mažyčiu, kai pagalvoji, kas iš tikrųjų yra svarbu, – mintimis dalijosi Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjas Kendrickas Perry. – Jelovacai, tikiuosi ilsitės ramiai. Mano mintys – su jūsų šeima, draugais ir artimaisiais!“

„Liūdna diena Europos krepšiniui, – skelbė Eurolygos žaidėjų asociacija. – Paliko mus per anksti. Ilsėkis ramybėje, Stevanai Jelovacai.“

„Nežinojau, jog tai buvo mūsų paskutinis šokis. Brolau, ilsėkis ramybėje“, – socialiniame tinkle reagavo Šarūnas Vasiliauskas, kartu rungtyniavę Turkijoje, Gaziantepo komandoje.

„Barcelonos“ klubas reiškia užuojautą Stevano Jelovaco šeimai ir draugams. Ilsėkis ramybėje“, – išplatino „Barca“.

„Real“ komanda ir visa organizacija apgailestauja dėl Stevano Jelovaco mirties. Klubas išreiškia užuojautą šeimai, draugams ir visiems jo atstovautiems klubams“, – skelbė Madrido ekipa.

„Mano širdyje visada turėsi ypatingą vietą. Pažadu, jog niekada tavęs nepamiršime!“ – rašė krepšininko agentas Miško Raznatovičius.

„Ilsėkis ramybėje, Stevanai Jelovacai“, – žinutėje skelbė Kauno „Žalgirio“ gynėjas Zoranas Dragičius. Liūdesį reiškė ir jo brolis Goranas Dragičius, rungtyniaujantis NBA.

Po čiurnos traumos atsigavęs Jelovacas sunegalavo lapkričio 14-osios treniruotėje, iš kurios buvo pristatytas į ligoninę.

Dar prieš tris savaites buvo skelbiama, jog serbo būklė yra stebima ligoninėje ir kontroliuojama, o prieš kelias dienas iš Graikijos jis parvyko į namus Serbijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių