L. Westermanno atsisveikinimas su „Žalgiriu“: manimi patikėjote, kai netikėjo niekas

  • Teksto dydis:

Į Stambulo „Fenerbahče“ persikėlęs Leo Westermannas skyrė gražius atsisveikinimo žodžius Kauno „Žalgirio“ organizacijai ir sirgaliams.

Žinios apie tai, kad 26 metų 198 cm ūgio prancūzas buvo išpirktas, pasirodė šios savaitės pradžioje.

„Ačiū! Man net sunku nusakyti savo dėkingumą ir jausmus „Žalgirio“ organizacijai. Noriu padėkoti komandos draugams, trenerių štabui, gydytojams ir fizioterapeutams, administracijai, sirgaliams bei visiems, tiesiogiai ar netiesiogiai prisidėjusiems prie mūsų pasiekimų šįmet. Mano šeima ir aš čia jautėmės kaip namuose. Jūs buvote tie, kurie manimi patikėjo, kai netikėjo niekas kitas. Amžinai būsiu dėkingas. Ačiū“, – lietuviškai savo žinutę užbaigė Leo.

Įžaidėjas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 17 minučių, įmetė po 6,4 taško, išdalijo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir sugriebė po 2 kamuolius.

LKL Westermannas fiksavo 7,2 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 2,2 atkovoto kamuolio vidurkius per 17 žaidimo minučių.

Atletas iš „Žalgirio“ pas Eurolygos grandus kelia sparnus antrąkart karjeroje. Po puikaus 2016-2017 m. sezono Kaune jis išvyko į Maskvos CSKA.

Į Lietuvą Westermannas sugrįžo praėjusio sezono pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių