Pereiti į pagrindinį turinį

„Laboral Kutxa“ treneris: „Žalgiris“ tapo kur kas agresyvesne komanda

2016-02-25 12:18
Velimiras Perasovičius
Velimiras Perasovičius / Scanpix nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradės Eurolygos „Top 16“ etapo antrojo rato kovas. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje susitiks su Vitorijos „Laboral Kutxa“, prieš kurią pirmajame rate pralaimėjo 68:89.

Antrąją vietą F grupėje užimančios Ispanijos ekipos strategas Velimiras Perasovičius teigė, kad po pirmojo susitikimo „Žalgirio“ žaidimas gerokai pasikeitė.

„Pradedame antrąjį ratą, kurame turime daug vilčių ir lūkesčių. „Žalgiris“ šiuo metu yra kur kas agresyvesnė komanda. Varžovai yra energingi, intensyvūs ir mėgstantys savo oponentus gynyboje spausti visoje aikštėje.

Jie niekada nepasiduoda. Laukia sunkus mačas, kuris visas 40 minučių reikalaus nuoseklaus darbo. Viskas priklausys nuo mūsų žaidimo kokybės“, – akcentavo V. Perasovičius.

Tuo metu „Laboral Kutxa“ puolėjas Adamas Hanga teigė, kad jo ginamos komandos tikslas – laimėti namų rungtynes ir patekti į „Top 8“ etapą. Savo aikštėje dvejas rungtynes iš eilės laimėję baskai tikisi pratęsti savo seriją.

„Mūsų tikslas Eurolygoje yra pasiekti atkrintamąsias varžybas. Tam, kad tai padarytume, mes privalome laimėti susitikimus Vitorijoje. Turime pradėti nuo „Žalgirio“. Jie gerokai patobulėjo po paskutinio mūsų susitikimo. Jie žais geriau gynyboje ir bus agresyvesni.

Dėl šių priežasčių turime gerbti varžovus ir sužaisti solidžiai, kad galėtume laimėti“, – kalbėjo vidutiniškai po 7,4 taško pelnantis ir 4,9 kamuolio atkovojantis vengras.

Susitikimas Vitorijoje prasidės šiandien, 21.30 val. Lietuvos laiku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų