„Lietkabelis“ atkakliame mače išrašė pirmą pralaimėjimą „Neptūnui“

  • Teksto dydis:

Legionierių vedamas Panevėžio „Lietkabelis“ atsitiesė po prastos rungtynių pradžios ir šeštadienį namie 87:82 palaužė Klaipėdos „Neptūną“ Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse.

Marinas Maričius pelnė 21 tašką, Kyle'as Vinalesas 13, Troy Barniesas – 11, o legionierių 45 taškus puikiai papildė mačo pabaigoje galingai sužaidęs Paulius Valinskas (10) taškų.

Čempionatą dviem pralaimėjimais pradėjęs „Lietkabelis“ praėjusį savaitgalį Kaune įveikė „Žalgirį“, o dabar palaužė ir „Neptūną“, kuris pirmenybes buvo pradėjęs dviem pergalėmis, nors treneris Nenadas Čanakas ir neliko patenkintas šeimininkų žaidimu.

„Neptūnas“ rungtynių pradžioje buvo atsiplėšęs dviženkliu skirtumu, bet ne tik prarado pranašumą, bet ir pagrindinį įžaidėją Žygimantą Janavičių.

„Neptūno“ gynėjas iš pažiūros lygioje vietoje stipriai susižeidė kojos pirštą ir paliko aikštę sukandęs iš skausmo dantis. Jam buvo šaldoma koja, į aikštę Ž.Janavičius negrįžo.

„Lietkabelis“: Marinas Maričius 21, Kyle'as Vinalesas 13, Troy Barniesas ir Vytenis Lipkevičius (9 atk. kam.) 11, Paulius Valinskas ir Gabrielius Maldūnas po 10;

„Neptūnas“: Džiugas Slavinskas 12, Tadas Pažėra ir Norbertas Giga po 10.

Kitose LKL rungtynėse Utenos „Juventus“ namie 83:76 įveikė Kėdainių „Nevėžį“, kai puikias rungtynes sužaidė Martynas Gecevičius.

„Juventus“: Martynas Gecevičius 20 (8 rez. perd., 4/8 trit.), Ignas Vaitkus 16, Julius Jucikas 13, Mindaugas Kupšas 11;

„Nevėžis“: Vaidas Kariniauskas 21 (7 rez. perd.), Panagiotis Kalaitzakis 15, Vaidas Čepukaitis 14, Julius Kazakauskas 12.

LKL čempionate dabar pirmauja visus keturis mačus laimėjęs Vilniaus „Rytas“.

Kauno „Žalgiris“, „Neptūnas“ ir „Juventus“ turi po 2 pergales per 3 mačus, o toliau 5-6 pozicijose rikiuojasi po dvejas rungtynes iš ketverių laimėję „Lietkabelis“ ir „Nevėžis“.


Šiame straipsnyje: LietkabelisNeptūnasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių