Lietuvos krepšininkai Belgijoje sulauks gausaus sirgalių palaikymo

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė penktadienį pradės kovas 2021 metų Europos čempionato atrankoje. Pirmoji dvikova lietuvių lauks išvykoje su Belgijos rinktine, o artėjantį pirmadienį (vasario 24 dieną) Dariaus Maskoliūno auklėtiniai Vilniuje, „Siemens“ arenoje, susitiks su Čekijos rinktine. Dvikova prasidės 19 val. 30 min.

Lietuvos rinktinės sirgaliai aktyviai rikiuoja pajėgas šiam susitikimui, todėl šiandien buvo atidarytas antrasis „Siemens“ arenos aukštas.

Krepšininkai gausaus palaikymo sulauks ir Belgijoje. Sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla teigė, kad sirgaliai aktyviai ruošiasi palaikyti rinktinę Mons mieste vyksiančiame susitikime.

„Smagu pranešti, kad sirgaliai nupirko visus bilietus į mums rezervuotą tribūną ir šiuo metu turime apie 250 organizuotų fanų. Tikrai žinau, kad lietuviai gyvenantys Belgijoje ir šalia esančiose šalyse taip pat aktyviai perka bilietus, todėl tikrai nenustebčiau jei turėsime tokį gausų palaikymą kaip ir praėjusių metų rungtynėse Olandijoje“, – teigė T. Balaišis-Sėkla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dublin - Kaunas

Dublin - Kaunas  portretas
Tas anonimas kacapas, iš kur jis gali žinoti Žalgirį.

ANONIMUI

ANONIMUI portretas
Durneli tu durneli tu net nezinai,kad cia rinktine zaidzia o ne Zalgiris

Anonimas

Anonimas portretas
Žiūriu aš į tuos sirgalius ir galvoju- tokiais psichais gimstama ar tampama ? O gal aš psichas, nes man tas Žalgiris vienodai rodo...?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių