Lietuvos moterų krepšinio rinktinė susitiko su jaunomis krepšininkėmis

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės stovykla baigėsi gražia ir linksma nata. Daugiau nei 30 jaunųjų krepšininkių iš Panevėžio ir Šiaulių viešėjo Druskininkuose, kur sportavo, bendravo ir leido laisvalaikį su Lietuvos moterų krepšinio rinktinės žaidėjomis.

„Šiandien Druskininkuose smagi ir didelė moterų krepšinio šventė, rinktinės stovykloje svečiuojasi daugiau nei 30 mergaičių iš Šiaulių ir Panevėžio. Jos yra iš mokyklų, kurios aktyviausiai dalyvavo moterų rinktinės iššūkyje viso karantino metu. Tai yra jų didysis prizas – diena su moterų rinktine“, – pasakojo Lietuvos moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė.

„Labai nustebino, kad tiek daug mergaičių atvyko iš dviejų miestų. Jos labai imlios, noriai klauso, noriai daro, vienoms sekasi geriau, kitoms blogiau, bet labai užsivedusios ir gražu žiūrėti. Su Gintare bandėme parodyti, kaip aukštoms krepšininkėms atsikovojus kamuolį užbaigti ataką, nenuleisti kamuolio. Mergaitės bandė įsisavinti patarimus“, – sakė Lietuvos moterų rinktinės puolėja Eglė Šikšniūtė.

Jaunosios krepšininkės ne tik sportavo su moterų rinktinės narėms, bet ir kartu pietavo, lankėsi rinktinės medicinos kambaryje ir bendravo su komandos kineziterapeutėmis. Dieną vainikavo viktorina apie krepšinį ir rinktinės tarpusavio rungtynių stebėjimas.

„Dalyvavome treniruotėje, patyrėme daug nuotykių, kartu pietavome, gavome daug parašų ir prizų“, – teigė projekto dalyvės Kotryna ir Vakarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių