Pereiti į pagrindinį turinį

"Lietuvos rytas" atsisveikino su treneriu D. Bauermannu

2013-12-09 16:58
BNS inf.
B.Barausko/BFL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos vicečempiono Vilniaus "Lietuvos ryto" gretose permainos. Sostinės klubas atsisveikino su specialistu iš Vokietijos Dirku Bauermannu, kurį vyriausiojo trenerio poste laikinai pakeis asistentas 39-erių metų Dainius Adomaitis, informuoja klubo svetainė internete.

"Esame dėkingi D.Bauermannui už darbą. Treneris praėjusio sezono pabaigoje suvaldė krizę, išvesdamas komandą į LKL finalą. Šio sezono starte ekipa su juo laimėjo Eurolygos atrankos turnyrą, - sakė Vilniaus "Lietuvos ryto" klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas. - Bet po to komandos žaidimas ėmė akivaizdžiai prastėti. Mes ilgai buvome kantrūs, tikėjome, kad situacija pasikeis. Tačiau dabar ir mes, ir sirgaliai, ir klubo rėmėjai matome, kad ilgiau laukti negalime - permainos būtinos".

56-erių D.Bauermannas Vilniaus "Lietuvos rytui" vadovavo nuo šių metų kovo 20-osios. Praėjusį sezoną vilniečiai su juo laimėjo 8 rungtynes ir pralaimėjo 4.

Šį sezoną vokiečio treniruojama ekipa iš 23 rungtynių laimėjo 14. Visos pergalės, išskyrus vieną, iškovotos LKL ir VTB Jungtinėje lygoje. Deja, ULEB Eurolygos krepšinio turnyre "Lietuvos rytas" startavo pergale ir pralaimėjo septynis pastaruosius mačus bei prarado galimybes patekti į antrąjį varžybų etapą - Top 16 turnyrą.

"D.Bauermannas paliko pėdsaką Vilniaus "Lietuvos ryto" klubo istorijoje ir linkime treneriui sėkmės ateityje", - sakė G.Vainauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų