Pereiti į pagrindinį turinį

LKL už bandymą suduoti varžovui 300 eurų baudą skyrė S. Babrauskui

2015-10-12 11:38
Steponas Babrauskas
Steponas Babrauskas / A.Ufarto/BFL nuotr.

Vos antrąsias rungtynes Pasvalio "Pieno žvaigždžių" gretose sužaidęs Steponas Babrauskas jau spėjo pasižymėti. Tiesa, ne surinktų taškų skaičiumi ar atliktais rezultatyviais perdavimais, bet ne visai sportišku elgesiu po rungtynių.

Sekmadienį Prienuose S. Babrauskas po rungtynių sveikindamas varžovus su pergale bandė lengvai suduoti per veidą Prienų-Birštono "Vytauto" komandos gynėjui Kajui Okmanui. Tačiau gynėjas laiku sureagavo ir išvengė antausio, bet aikštelėje įvyko susistumdymas, kadangi komandos draugai puolė ginti bendraklubio.

"Iš vaizdo įrašo matyti, kad pačio smūgio atlikti nepavyko ir varžovas nenukentėjo, tačiau tai nekeičia paties fakto ir krepšininko Stepono Babrausko ketinimų. Visi lygos žaidėjai privalo laikytis nuostatų, gerbti varžovus, nenaudoti agresyvių veiksmų ar kitaip žeminti ar įžeidinėti varžovus", - pranešime cituojamas LKL varžybų direktorius Saulius Samulevičius.

Vadovaujantis "Tete-a-Tete Casino-LKL" čempionatų nuostatų straipsniu 32.12., už žeminančių, agresyvių, įžeidžiančių veiksmų naudojimą kito LKL dalyvio atžvilgiu, "Pieno žvaigždžių" žaidėjui Steponui Babrauskui buvo skirta 300 (trijų šimtų) eurų bauda.

Pagal čempionato nuostatų straipsnį 31.15., šis varžybų direktoriaus sprendimas per 3 (tris) darbo dienas gali būti skundžiamas LKL drausmės komisijai, taikant 300 eurų garantinį mokestį už skundo pakeitimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų