LMKL atkrintamųjų rungtynių metu – galimybė papildyti savo piniginę

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) atkrintamosios varžybos yra ne tik kovos aikštelėje, bet ir galimybė papildyti savo piniginę.

Lengvas, patrauklus akiai ir pelningas „Top Sport“ žaidimas laukia visų, kurie ateis į sales stebėti LMKL kovų. Juk kiekvienas lietuvis puikiai moka įmesti iš po krepšio, nuo baudų metimo linijos ar tritaškio.

Viskas, ko reikia – ateiti į sales, kur vyksta atkaklios krepšininkių kovos ir laimėti pinigų iš „Top Sport“. Už taiklų metimą iš vidurio jūsų lauks 300 eurų, iš tritaškio – 30 eurų, nuo baudų metimo linijos – 15 eurų, o iš baudos aikštelės – 5 eurai.

LMKL „Visų žvaigždžių“ dienos metu lengvai ir užtikrintai į krepšį pataikęs uteniškis Edvinas jau mėgaujasi savo laimėtais pinigais.

LMKL atkrintamosios varžybos startuos jau šį penktadienį, kovo 18-ąją. Ketvirtfinalyje Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ iki dviejų pergalių kovos su Klaipėdos „Fortūna“, o Vilniaus „Kibirkšties“ lauks Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ iššūkis.

Pusfinalio etapas prasidės kovo 29-ąją. Ten savo varžovių jau laukia reguliariajame sezone pirmąsias dvi vietas užėmusios „Utenos“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdo

Valdo portretas
Nu I sumos .pavogciau daugiau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių