Pereiti į pagrindinį turinį

"LSU-Atletas" prieš "Neptūno" atakų škvalą buvo bejėgis (komentarai)

2014-01-22 20:06
Žilvino Slauskio nuotr.

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse su Kauno rajono "LSU-Atleto" komanda pademonstravo pavydėtiną rezultatyvumą. Svečiuose žaidusi uostamiesčio ekipa aikštės šeimininkus sutriuškino net 40 taškų persvara - 117:78.  Šį sezoną LKL čempionate "Neptūno" krepšininkai tokiu milžinišku skirtumu dar nebuvo laimėję.

Klaipėdos komandai tai buvo šeštoji pergalė, o Edo Nickaus auklėtiniai patyrė jau 15-ąją nesėkmę. "Neptūnas" po šios pergalės pakilo į ketvirtąją vietą, o kauniečiai yra paskutiniai.

"Neptūnui" dėl kojos skausmų negalėjo padėti komandos kapitonas Martynas Mažeika. Tačiau į aikštę jau išbėgo čiurnos traumą išsigydęs Justas Sinica.  Pastarasis pelnė 21 tašką ir ekipoje buvo antras pagal rezultatyvumą.

Per visas rungtynes kur kas pranašiau žaidė svečiai, jų persvara augo nuo mačo pradžios, o po pirmojo kėlinio siekė net 15 taškų - 30:15. Ir antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje nesikeitė - aiškiai dominavo klaipėdiečiai, kurie ir taikliau mėtė, ir geriau kovojo dėl kamuolių. Komandos išėjo ilsėtis "Neptūnui" pirmaujant 25 taškų persvara (64:39).

Po pertraukos uostamiesčio krepšininkai nemažino apsukų, jie surengė galingą spurtą, po kurio ekipas skyrė 40 taškų (81:41). Tokią persvarą svečiai išlaikė iki mačo, kuriame nebuvo jokios intrigos, pabaigos.

Komentarai

"Varžovų ekipa buvo visa galva aukštesnė, turėtume iš jos mokytis. Nors šį kartą mūsų komandoje galėjo žaisti visi krepšininkai, nieko negalėjome padaryti. Reikia daug dirbti, kad pasiektume daugiau. Kai kurie mūsų krepšininkai turėtų pagalvoti apie savo vietą komandoje“, - teigė "LSU-Atleto" vyriausiasis treneris Edas Nickus.

„Šiam mačui turėjome daug laiko pasiruošti, atgauti jėgas. Tai davė rezultatų. Puldami sužaidėme turbūt idealiausias rungtynes. Gynyboje buvo spragų, tačiau tai suprantama - kai sukoncentruoji didesnį dėmesį puolimui, atsiranda skylių gynyboje", - po rungtynių pergale džiaugėsi "Neptūno" strategas Kazys Maksvytis.

Kauno „LSU-Atletas“ – Klaipėdos „Neptūnas“ 78:118 (17:32, 22:32, 18:25, 21:29).

„LSU-Atletas“: Karolis Babkauskas 22, Vidmantas Sragauskis 19, Arūnas Sakalauskas 8, Tomas Urbonas ir Šarūnas Beniušis po 6.

„Neptūnas“: Simas Galdikas 27, Justas Sinica 21, Vytautas Šarakauskas 18, Valdas Vasylius 17, Marius Runkauskas 10, Edgaras Ulanovas ir Arnas Butkevičius po 8, Arvydas Eitutavičius 7.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų