Pereiti į pagrindinį turinį

M. Girdžiūno pasirodymas M. Brazio nenustebino: dėl tokių dalykų jis čia ir yra

2022-12-12 22:46
basketnews.lt

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą iškovojo penktąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Į pergalę klaipėdiečius vedė Mindaugas Girdžiūnas, kuris surinko 40 taškų ir 41 naudingumo balą. Uostamiesčio komandos vyr. treneris Mindaugas Brazys teigė, kad prieš rungtynes buvo nerimo, o jį sukėlė prastas darbas.

Mindaugas Brazys
Mindaugas Brazys / LKL nuotr.

„Rungtynės buvo banguotos, iš tikrųjų jų bijojau, nes nedirbome taip, kaip reikėtų dirbti, bet kai pasiklausai, aplinkui visi panašiu ritmu gyvena. Atrodo, kad visi dirba įjungę avarinį režimą. Girdėjau ir Kėdainiai negalėjo sportuoti normaliai 5 prieš 5, mes tokią treniruotę taip pat turėjome tik vieną. Siaučia ligos, tai išmuša iš vėžių“, – po rungtynių pasakojo specialistas.

– Po rungtynių sakėte, kad toks Girdžiūno pasirodymas nenustebino, ar tikrai visiškai nenustebino?

– Aš taškų nesekiau, žiūrėjau į bendrą žaidimą, tik pabaigoje švieslentėje pamačiau, kad prie jo pavardės dega 39, tik tada supratau, kiek jis čia primetė. Paprasčiausiai aš žinau jo galimybes, tuos dalykus, kuriuos jis daro aš jau matęs daugybę kartų. Šioje komandoje jis ir yra dėl tokių dalykų. Aš juo pasitikiu ir nenustosiu pasitikėti.

– Sakote, kad tik pabaigoje pastebėjote, kiek taškų jis yra surinkęs, bet jautėte, kad šiandien jis yra karštas ir ant jo galima sužaisti labiau?

– Na, tikriausiai jautėsi, kad ant jo žaidėme (juokiasi). Tikrai bandėme, nėra taip lengva, varžovai dažnai naudojo step-out gynybą, prieš kurią dažniausiai reikia nusimesti kamuolį, bet jis vis tiek rado būdų apžaisti tą gynybą.

– Pirmose rungtynėse prieš „Nevėžį“ Paulius Petrilevičius jus baudė po krepšiu, šiandien Petrilevičiaus nebuvo, tačiau varžovai vis tiek baudė, kodėl?

– Austinas Wiley yra grįžęs vieną dieną po ligos, tas pats ir su Malieku White’u. Paprasčiausiai džiaugiuosi, kad jie iš viso galėjo žaisti, rotacija yra išsimušusi, tačiau reikia suktis iš padėties, matome, kad tokia situacija yra ne mums vieniems.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų