M. Ignatavičius: garbės kodeksas ir žmoniškumas – tikrai ne „Lietkabelio“ savybė

  • Teksto dydis:

Sausio pradžioje lietuviškame sporto pasaulyje įvykių netrūko – rekordinis tautiečių skaičius Dakaro ralyje, stajerio Aleksandro Sorokino rekordas, „Šiaulių“ istorijos naujas lapas – vieta Karaliaus Mindaugo taurės ketverte. Ir tai dar ne viskas. Iš viso atrinkome šešis sausio pirmos pusės įvykius, kurie papildė naują „Cbet. Top6“ epizodą. Be jau minėtų pasiekimų, sausį mus džiugino ir biatlono startai.

„Dėsningas dalykas nematomo darbo, kuris buvo atliekamas daug metų. Atėjo laikas ir kažkas turėjo iššokti. Pasisekė Vytui. Yra geras dalykas, kad rimtai dirbant, rimtai užsibrėžiant tikslą – viskas yra įmanoma“, – sakė Lietuvos biatlono federacijos prezidentas Arūnas Daugirdas.

Tarp šešių sausio pirmos pusės įvykių negalėjome nepaminėti po keliasdešimties metų į Europos čempionatą sugrįžusios Lietuvos rankinio rinktinės bei Panevėžio „Lietkabelio“, kuris net ir po pergalės Karaliaus Mindaugo taurės pirmose ketvirtfinalio rungtynėse daugelio buvo nevaikiškai išjuoktas.

„Reikėtų įsigilinti į situaciją, ar tikrai klubas geranoriškai stengėsi ir neturėjo galimybės kažkur įterpti tų rungtynių įtemptame tvarkaraštyje? Jeigu paaiškėtų, kad tikrai galėjo ir, žinant klubo prezidentą Alvydą Bieliauską, santykius aikštėje išsiaiškinti garbingai... Garbės kodeksas ir žmoniškumas tikrai ne „Lietkabelio“ savybė“, – apie klubą, kuriam anksčiau pats vadovavo, sakė Mantas Ignatavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių