Pereiti į pagrindinį turinį

M. Nicola: Europos taurės turnyre reikia žaisti labiau susikaupus ir agresyviau

2015-10-14 19:37
BNS inf.
Marcelo Nicola
Marcelo Nicola / A.Ufarto/BFL nuotr.

Po Europos taurės turnyro rungtynių tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Stambulo "Bešiktaš" savo nuomones išsakė abiejų komandų strategai.

"Rungtynių baigtį nulėmė jau pati mačo pradžia. Mes nebuvome 100 proc. aktyvūs, mums trūko energijos bei kai kuriose situacijoje ir susikaupimo. Leidome varžovams pradžioje pataikyti pernelyg daug metimų. Po sėkmingų atakų jie įgavo pasitikėjimo savo jėgomis", - po mačo spaudos konferencijoje kalbėjo šeimininkų komandos vyriausiasis treneris Marcelo Nicola.

Pasak jo, ekipai pavyko kelissyk sumažinti atsilikimą iki 8-9 taškų, tačiau po to vėl sekė klaidos, po kurių svečiai vėl pirmavo 12-14 taškų skirtumu, o sugrįžti jau būdavo pernelyg sunku.

"Rungtynių pabaigoje ne visi mūsų sprendimai buvo teisingi. Čia ne LKL, o Europos taurės turnyras. Mes žinojome ir tam ruošėmės, tačiau pradžia buvo mieguista. Privalome žaisti labiau susikaupę ir agresyviau. Tai nėra lengva, tačiau labai svarbu siekiant pergalių", - įsitikinęs M. Nicola.

Stambulo "Bešiktaš" ekipos vyriausiojo trenerio Henriko Dettmanno vertinimu, komandos žaidime dar ne viskas vyksta taip, kaip turėtų būti.

"Žinojome, jog rungtynės nebus sunkios, kadangi "Lietuvos rytas" yra pajėgus varžovas. Pavyko sėkmingai pradėti mačą, gerai sužaidėme pirmąją rungtynių pusę, o tai galiausiai ir nulėmė pergalę. Nors komanda dar ieško savo žaidimo stiliaus, šįkart jie nuveikė daug. Geros pastangos vainikavo pergalę", - pasitenkinimo neslėpė svečių klubo treneris.

Antrojo turo E grupės rungtynes Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšininkai spalio 20 dieną svečiuose žais su Šolnoko "Olaj" (Vengrija) komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų