Pereiti į pagrindinį turinį

M. Nicola: mūsų pralaimėjimą nulėmė dvi klaidos

2015-04-25 20:33
basketnews.lt
Marcelo Nicola Marcelo Nicola

Po LKL rungtynių tarp Kauno "Žalgirio" ir Vilniaus "Lietuvos ryto", kurias 82:81 laimėjo kauniečiai, mintimis pasidalijo abiejų komandų strategai. 

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ vyr. treneris): „Man turbūt lengviau kalbėti negu „Lietuvos ryto“ treneriui, tačiau noriu pasakyti, kad geresnės dvikovos pabaigos Lietuvos krepšinio lygai ir negalėjo būti. Ačiū visam komandos kolektyvui bei sirgaliams, kurie mus puikiai palaikė. Džiugu dėl vyrų, kad lemiamu metu susikaupėme ir reguliarųjį sezoną baigėme pirmoje vietoje.

Artūras Gudaitis nerungtyniavo antroje rungtynių pusėje, nes jis ilgą laiką praleido be krepšinio ir norėjosi labiau pasitikėti patyrusiu Robertu Javtoku. Artūras žaidė gerai, tačiau nenorėjau rizikuoti.

Jamesas Andersonas  yra tas žmogus, kuriuo mes galime pasitikėti, turbūt to tikėjosi ir varžovai, tačiau jis vis tiek pataikė tą lemiamą metimą.

Nepavyko sustabdyti Kavaliausko, kuris visą šį sezoną žaidžia gerai, šiandien taip pat. Mes gana gerai žaidėme puolime ir tai leido išprovokuoti šio žaidėjo pražangas bei priversti jį daugiau laiko praleisti ant atsarginių žaidėjų suolelio.“

Marcelo Nicola („Lietuvos ryto“ vyr. treneris): „Noriu pasveikinti „Žalgirį“, kuris sužaidė geras rungtynes, tačiau taip pat noriu paminėti, kad labai džiaugiuosi savo auklėtiniais. Jų šiandieninis atsidavimas ir noras kovoti žavėjo mane. Dvi klaidos nulėmė mūsų pralaimėjimą. Tai yra ištaisomi dalykai ir mes vis tiek galime dar daug pasiekti šį sezoną. Bandėme sustabdyti Andersoną, bet jis pataikė puikų metimą per du varžovus. Tokį metimą yra labai sunku uždengti.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų