M. Ponitka pakeitė poziciją – palieka Rusijos klubą

  • Teksto dydis:

Oficialiai paskelbta, kad Sankt Peterburgo „Zenit“ palieka lenkas Mateušas Ponitka.

Skelbiama, kad dėl sutarties nutraukimo susitarė abi pusės.

Prieš kelias dienas buvo pranešta, kad Ponitka su penkiais amerikiečiais sugrįžo į Sankt Peterburgo „Zenit“ ir prisijungė prie ekipos treniruočių.

Dėl to, jog grįžo dirbti į karą Ukrainoje sukėlusią šalį, Ponitka susilaukė didžiulės Lenkijos žmonių kritikos, o vienas garsiausiai pasisakiusių buvo Marcinas Gortatas.

„Ponitka visada buvo individualistas, – pradėjo Gortatas. – Jis visada ėjo savais keliais. Tai kartais gerai, kartais – blogai. Jis priėmė tokius sprendimus, kokių iš jo galima tikėtis. Jis galvojo tik apie save. Man čia nėra didelio šoko ar netikėtumo. Kiekvienas turi teisę taip elgtis.

Liūdna, kad jis yra mūsų komandos kapitonas. Man atrodo, kad daugelis žmonių tikėjosi kitokio sprendimo. Reikia atsiminti, kad kapitono raištį jam įteikė prezidentas. Dėl to jis dabar sulaukia dvigubos kritikos.

Atmetus visus šiuos aspektus, klausimas kitoks. Kur gamta? Žmogaus emocijos? Vienybė? Palaikymas? Palaukime ir jo pareiškimo, jei jo dar nebuvo.“

Ponitka šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 25 minutes pelnė po 4,7 taško, atkovojo po 5,2 kamuolio, atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 9,6 naudingumo balo.

2021 metų vasarą lenkas su Rusijos klubu buvo sudaręs kontraktą iki 2024 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kiek lt tokiu parsidaveliu??

O kiek lt tokiu parsidaveliu?? portretas
Kaimu siuksles ir sendien klausosi okupantine muzika,ir giria putleri?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių