NBA oficialiai grįžta – prieš balsavo tik vienas klubas

  • Teksto dydis:

Nacionalinė krepšinio asociacija oficialiai grįžta – klubų savininkai nubalsavo, kad 22 komandos sezoną pratęstų Orlande.

Už balsavo 29 klubai, o prieš pasisakė tik viena komanda, skelbia Adrianas Wojnarowski. Prieš balsavo Portlando „Trail Blazers“.

Tam, kad sprendimas įsigaliotų, už jį privalėjo pasisakyti bent trys ketvirtadaliai komandų.

Pirmosios rungtynės Walto Disnėjaus pramogų parke bus sužaistos liepos 31-ąją. Vėliausia galima sezono pabaigos data yra spalio 12-oji.

Kiekviena komanda reguliariajame sezone sužais dar po aštuonerias rungtynes, o vėliau vyks atkrintamosios varžybos.

Į Walto Disnėjaus pramogų parką atvyks 16 komandų, patenkančių į įprasto formato atkrintamąsias, ir kiti klubai, kurie dar turi vilčių papulti į aštuonetuką Rytų ar Vakarų konferencijoje.

ESPN kiek anksčiau pranešė, kad šešios likusios vietos turėtų atitekti Vašingtono „Wizards“, Finikso „Suns“, Sakramento „Kings“, San Antonijaus „Spurs“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Portlando „Trail Blazers“ ekipoms.

NBA sezonas prasitęs lietuviams Jonui Valančiūnui ir Domantui Saboniui. Niujorke „Knicks“ žaidusiam Ignui Brazdeikiui sezonas yra baigtas.

NBA susirinkime taip pat nuspręsta nukelti naujokų biržą. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski paskelbė, kad naujokų birža įvyks spalio 15-ąją dieną. Rugpjūčio 25-ąją dieną įvyks NBA naujokų biržos loterija, kuomet klubai išsidalins naujokų biržos šaukimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių