Nelaimė „Šiaulių-7bet“ komandoje – I. Armwoodui lūžo kojos pirštas

  • Teksto dydis:

„Šiaulių-7bet“ komanda bent mėnesiui prarado amerikietį Isaiah Armwoodą, kuriam treniruotės metu lūžo kairės kojos pirštas. Prognozuojama, kad į rikiuotę legionierius į JAV sugrįš po keturių šešių savaičių.

Debiutinėse savo „Betsafe-LKL“ rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ aukštaūgis praėjusį sekmadienį surinko devynis taškus, atkovojo penkis kamuolius ir blokavo vieno varžovo metimą per 20 žaistų minučių.

Pasak klubo direktoriaus Donato Slaninos, po mačo su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ kartu su trenerių štabu bus svarstoma, kaip elgtis susiklosčius tokiai situacijai.

„Fortūna mūsų kol kas visiškai nemyli. Esame labai nusivylę, nes pradėjusios persekioti traumos tarpsezoniu nepalieka mūsų ir prasidėjus čempionatui. Pasiruošimo sezonui metu šonkaulis buvo skilęs Giedriui Staniuliui, čiurnos traumą patyrė Eimantas Stankevičius. Dabar ilgam laikotarpiui iškrito ir Isaiah. Sėsime su trenerių štabu prie stalo ir nuspręsime, kokių žingsnių imsimės šioje situacijoje“, – kalbėjo D. Slanina.

Artimiausias rungtynes „Betsafe-LKL“ čempionate „Šiauliai-7bet“ žais rugsėjo 22 d., trečiadienį, 18.30 val. namuose su „Pieno žvaigždėmis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių