Pereiti į pagrindinį turinį

Netikėti pretendentai: „Blazers“ galėjo tapti naująja G. Antetokounmpo karjeros stotele

2020-12-23 15:36
basketnews.lt

Su Milvokio „Bucks“ naują kontraktą pasirašęs Giannis Antetokounmpo galėjo persikelti į Vakarų konferenciją.

Scanpix nuotr.

„Yahoo Sports“ žurnalistas Chrisas Haynesas „Posted Up with Chris Haynes“ tinklalaidėje atskleidė, jog graikas būtų rimtai svarstęs galimybę žaisti Portlando „Trail Blazers“ klube.

„Jeigu „Bucks“ nebūtų atlikę deramų veiksmų ir įtikinę Giannio pasilikti, mano žiniomis, G. Antetokounmpo būtų svarstęs „Blazers“ pasiūlymą. Mano šaltinių teigimu, Giannis per pastaruosius mėnesius itin suartėjo su Damianu Lillardu“, – teigė Ch. Hayesas.

„Jiedu rimtai kalbėjosi apie galimybę kartu treniruotis. Noriu pabrėžti, kaip tai yra svarbu: Giannis niekada nesitreniruoja su žaidėjais, kurie nėra jo komandoje. Jis atsisakė treniruotis su LeBronu ir filmuotis „Kosminiame krepšinyje 2“. Jis tiesiog to nedaro“, – pridėjo „Yahoo Sports“ žurnalistas.

Ch. Hayesas taip pat teigė, kad abu krepšininkai kalbėjosi apie galimybę žaisti vienoje komandoje.

„Jie abu šnekėjosi, kaip atrodytų kartu vienoje komandoje. Manau, jog Damianas bandė įtikinti Giannį, koks būtų jų duetas Portlande ir atvirkščiai – kaip jiedu galėtų atrodyti Milvokyje“, – baigė Ch. Hayesas.

G. Antetokounmpo ateitis „Bucks“ gretose buvo eskaluojama pastaruosius metus. Graikas buvo siejamas su Toronto „Raptors“, Majamio „Heat“, Dalaso „Mavericks“ klubais.

Vis tik krepšininkas visas kalbas nutildė praėjusią savaitę, kuomet su „Bucks“ sudarė naują penkerių metų 228 mln. JAV dolerių sutartį. Tai – didžiausias kontraktas NBA istorijoje.

Pastaruosius dvejus metus MVP apdovanojimą laimėjęs G. Antetokounmpo praėjusį sezoną fiksavo 29,5 taško, 13,6 atkovoto kamuolio ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų