Paaiškėjo Lietuvos krepšinio jaunimo rinktinių varžovai Europos čempionate

  • Teksto dydis:

Šiandien Freizingo (Vokietija) mieste buvo ištraukti Europos jaunimo krepšinio čempionatų burtai, po kurių paaiškėjo ir Lietuvos rinktinių varžovai.

Lietuvos vaikinų jaunimo (U20) rinktinė liepos 11-19 dienomis Klaipėdoje varžysis B grupėje kartu su Graikijos, Ispanijos ir Čekijos rinktinėmis. Čempionatas vyks „Švyturio“ arenoje.

Lietuvos jaunių (U18) rinktinė liepos 25 – rugpjūčio 2 dienomis Bursoje (Turkija) čempionato kovas pradės D grupėje ir žais su Slovėnijos, Turkijos ir Lenkijos krepšininkais.

Lietuvos jaunučių (U16) rinktinė rugpjūčio 14-22 dienomis Skopjė mieste (Makedonija) C grupėje susitiks su Kroatijos, Slovėnijos ir Danijos rinktinėmis.

Dvidešimtmečių merginų rinktinė rugpjūčio 8-16 dienomis Soprono (Vengrija) mieste Europos čempionatą pradės dvikovomis su Serbijos, Čekijos ir Ispanijos komandomis.

Aštuoniolikmetės liepos 4-12 dienomis Heraklione (Graikija) Europos čempionato starte susitiks su Italijos, Izraelio ir Vengrijos ekipomis.

Šešiolikmetės liepos 18-26 dienomis Matoshinos (Portugalija) mieste Europos čempionate susitiks su Portugalijos, Čekijos, Ispanija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių