Pereiti į pagrindinį turinį

Paaiškėjo "Lietuvos ryto" varžovai Europos taurės vyrų turnyro "Last 32" etape

2013-12-19 10:28
BNS inf.
V.Skaraičio/BFL nuotr.

Nors dar ir nesibaigė ULEB Eurolygos krepšinio turnyro reguliarusis sezonas, tačiau trečiadienį pasibaigus antrojo pagal pajėgumą 2013-2014 metų sezono Europos taurės (Eurocup) vyrų krepšinio turnyro reguliariajam sezonui paaiškėjo ir visų aštuonių antrojo varžybų etapo - "Last 32" turnyro - grupių sudėtys.

Jau dabar aišku, kad į antrąjį Eurolygos varžybų etapą nepatekęs LKL vicečempionas Vilniaus "Lietuvos rytas" toliau dėl Europos taurės kovą tęs P grupėje su Stambulo "Bešiktaš" (Turkija), Zagrebo "Cedevita" (Kroatija) ir Saragosos CAI (Ispanija) komandomis.

Du klubai, kuriuose treneriais dirba lietuviai žais K grupėje, tai Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities "Chimki" (Rusija) ir Kęstučio Kemzūros treniruojamas Nymburko ČEZ (Čekija) klubai, o jų varžovėmis bus penktąją vietą Eurolygos C grupėje užėmusi ekipa bai Haifos "Maccabi" (Izraelis) krepšininkai.

Tik paskutiniu momentu į "Last 32" varžybas patekęs Antano Kavaliausko Bilbao "Basket" (Ispanija) klubas L grupėje žais su Belgrado "Crvena Zvaezda" (Serbija), Žemutinio Naugardo "Nižnij Novgorod" (Rusija) ir Atėnų "Panionios" (Graikija) ekipomis, o Deivido Gailiaus Liublianos "Union Olimpija" (Slovėnija) komandos varžovėmis M grupėje bus šeštoji Eurolygos A grupės ekipa bei Jeruzalės "Hapoel" (Izraelis) ir Bandirmos "Banvit" (Turkija) penketukai.

Kitų Europos taurės turnyro "Last 32" etapo grupių sudėtys:

I grupė -
5-a Eurolygos A grupės ekipa
Kantu "FoxTown" (Italija)
Ulmo "Ratiopharm" (Vokietija)
Izmiro "Pinar Karsiyaka" (Turkija)
J grupė -
5-a Eurolygos B grupės ekipa
Sasario "Banco Sardegna" (Italija)
Gravlino-Diunkerko BCM (Prancūzija)
Ankaros "Aykon TED" (Turkija)
N grupė -
Strasbūro SIG (Prancūzija)
Berlyno "Alba" (Vokietija)
Južno "Chimik" (Ukraina)
Kragujevaco "Radnički" (Serbija)
O grupė -
6-a Eurolygos C grupės ekipa
Kazanės "Unics" (Rusija)
Ostendės "Telenet" (Belgija)
Valensijos "Basket" (Ispanija) 

"Last 32" varžybų kovos vyks sausio 7 - vasario 19 dienomis, o į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias grupių komandas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų