„Paskutinio šokio“ serijos pakoregavo A. Karnišovo planus

  • Teksto dydis:

Dokumentinių filmų ciklas „Paskutinis šokis“ pakoregavo Čikagos „Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidento Artūro Karnišovo planus.

A. Karnišovas planavo pirmadienio rytą skambinti Marcui Eversley ir pranešti jam džiugią žinią, jog į „Bulls“ generalinio direktoriaus vietą pasirinko būtent jį, bet „Paskutinio šokio“ serijos pakeitė lietuvio dienotvarkę.

Žurnalistas K. C. Johnsonas praneša, jog A. Karnišovą taip sujaudino 3 ir 4 „Paskutinio šokio“ serijos, kad šis iškart po jų griebė telefoną ir pranešė džiugią naujieną M. Eversley.

Penktadienį įvykusiame oficialiame M. Eversley pristatyme A. Karnišovas užsiminė, jog nori į Čikagą sugrąžinti šlovingus laikus.

„M. Eversley – pasiruošęs kitam savo karjeros žingsniui ir ruošiuosi kartu su juo „Bulls“ paversti nuolatine pretendente į NBA titulą“, – spaudos konferencijoje kalbėjo A. Karnišovas.

Dabar A. Karnišovas su M. Eversley kibs į vyriausiojo trenerio paieškas, nors nėra atmetama galimybė, jog prie „Bulls“ vairo liks dabartinis strategas Jimas Boylenas.

Iš Filadelfijos „76ers“ atvykęs M. Eversley tapo pirmuoju ne baltaodžiu, užėmusiu tokias pareigas, „Bulls“ klubo istorijoje.

2009-2020 metų laikotarpiu generaliniu direktoriumi Čikagoje dirbo Garas Formanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių