Plaukus nusirėžęs J. Valančiūnas: apie pomėgius karantino metu, džiaugsmą dėl šalies

  • Teksto dydis:

Jonas Valančiūnas su „Memphis Grizzlies“ komanda ruošiasi NBA sezono atnaujinimui Orlande, o prieš jį davė interviu, kuriame pasirodė pakeitęs šukuoseną.

Bendraudamas su „Sport Ilustrated“ žurnalistais 28-erių 212 cm ūgio puolėjas parodė išvaizdos pokyčius – nusprendė nusiskusti galvą plikai.

Žurnalistų kalbintas lietuvis karantino metu ne tik pasikeitė išoriškai, tačiau prabilo ir apie naujai puoselėjamus pomėgius, kuriems anksčiau pritrūkdavo laiko. Vienas iš jų – kulinarija.

„Viena didžiausių aistrų, kurią turiu, yra maisto gaminimas. Mėgstu maistą, karantino metu mokiausi, kaip gaminti skirtingus patiekalus. Kai kurie gaminiai gal ir nebuvo patys skaniausi, bet nuo kažko pradėti reikėjo“, – pasakojo J. Valančiūnas.

Nepaisant naujovių, krepšininkas teigia, jog privalo susikaupti, kadangi NBA sezonas turėtų atsinaujinti liepos 30-ąją. Sportininkas sako, kad turi tris savaites pasiruošti, pasikraunant taip reikalingos energijos, kadangi svarbiausias aspektas – parodyti pavyzdį jaunimui.

„Mes turėjome daug laiko be krepšinio, be rungtynių, tad reikia rodyti pavyzdį, sunkiai dirbti, daryti mažus dalykus aikštėje ir už jos ribų“, – kalbėjo krepšininkas.

Paklausus, kaip laikosi jo šeima, esanti Lietuvoje, vyras teigė, kad yra laimingas dėl savo šalies. „Keliauti daug nėra galima, todėl vienintelis būdas susisiekti su šeima yra naudojantis technologijomis“, – antrindamas, jog būtent tai ir padeda išlaikyti ryšį su giminaičiais.

Visas interviu:



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Labai nekaip atrodo barzda. Būtų jaunesnis iš švaresnis be jos.

55

55 portretas
kas jis?

dabar

dabar portretas
Gali buti zamolskio gimine,tas kas rusijoj kalejime sedi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių