Po kraupaus epizodo – raminanti K. Hayeso žinutė

Kevarriusas Hayesas įsitaisė savo vietoje „Žalgirio“ rūbinės kampe ir ant kėdės priešais save iškėlė lede suvyniotą kairę čiurną. Dar prieš kelias akimirkas patirta skausminga trauma išgąsdino ne vieną žmogų „Žalgirio“ arenoje, tačiau pats krepšininkas suskubo nuraminti.

„Viskas gerai. Maniau, kad bus kur kas blogiau, – po dvikovos BasketNews sakė Hayesas. – Pamatysime, kaip jausiuosi rytoj, ir sužinosime, kiek laiko negalėsiu žaisti.

Iš pirmo žvilgsnio, manau, kad neiškrisiu ilgam. Bet gal rytoj jausiuosi kitaip. Dabar išgėriau ibuprofeno, todėl mažiau skauda.“

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti 25 sekundes, Hayesas kovojo dėl kamuolio po netaiklaus Kevino Pangoso tritaškio, kai varžovo pastumtas Rolands Šmits griuvo ant parketo ir pataikė tiesiai ant Hayeso kojos.

„Žalgirio“ centro koja kraupiai persisuko ir šis vaizdas privertė sulaikyti kvapą ne vieną žiūrovą arenoje.

„Žmonėms pasirodė, kad tai mano kelis, bet iš tikro čiurna, – sakė Hayesas. – Bandžiau atsikovoti kamuolį ir kažkas atsimušė į koją.“

Kaip tai atrodė iš šono, tuoj pat po dvikovos norėjo pamatyti ir pats Hayesas.

„Atrodė blogai? Na, blogai ir jautėsi“, – šypsojosi amerikietis.

Tai – ta pati čiurna, kurią Hayesas gydėsi pastaruoju metu. Anot „Žalgirio“ trenerio Kazio Maksvyčio, optimistiškai viliamasi, kad centras galės žaisti kitą savaitę.

„Per LKL tikrai pataupysime, bet mano optimistinė prognozė, kad grįš kitos savaitės Eurolygai“, – sakė Maksvytis.

„Žalgiris“ kitą savaitę išvyksta į Ispaniją, kur trečiadienį žais su Vitorijos „Baskonia“, o penktadienį – su „Valencia“.

Hayesas, pagrindinis „Žalgirio“ centras, šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidžia po 19 minučių, pelno po 5,6 taško, atkovoja po 5,5 kamuolio ir blokuoja po 1,5 metimo. Rinkdamas po 9,1 naudingumo balo, jis yra ketvirtas naudingiausias komandos žaidėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Galetu ir Lietuvos krepsininkams tiek demesio skirti. Dabar kaip sovietiniais laikais. Visas budais bandoma sunaikinti Europos salims kulturas. Ir zmones

8888

8888 portretas
Vieni puspročiai

7777

7777 portretas
Vieni perbegeliai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių