Prieš titulo gynimą sulaukė solidaus papildymo

Lietuvos Karalienės taurės laimėtojas Kauno „Aistės-LSMU“ klubas prieš titulo gynimą sulaukė papildymo. Į komandą grįžo ilgametė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės gynėja Santa Baltkojienė. Įžaidėja ant parketo žengs po ilgos pertraukos, susijusios su šeimos pagausėjimu.

„Po pertraukos sugrįžti į krepšinio aikštelę, į patį treniruočių procesą yra jausmas neapsakomas, – kalbėjo S. Baltkojienė. – Šiuo metu treniruočių planas yra kiek daugiau asmeninis, nes dirbu su atletinio rengimo trenere. Bet sutvirtėjus tikiuosi greitu metu pasijungti ir į komandines treniruotes. Su Kauno klubu esame sudarę sutartį su galimybe išvykti į užsienį, bet iki to laiko tikiuosi su „Aistėmis-LSMU“ pasiekti ne vieną pergalę.“

„Pirmiausia sveikiname Santą su šeimos pagausėjimu, o tada kalbėkime apie mūsų ir jos tikslus, - šypsojosi klubo direktorius Petras Aleksonis. - Vertiname Santos patirtį, žinome, ką ji gali duoti komandai, taip pat suprantame, kad jos sugrįžimas gali užtrukti. Manau, kad sprendimas bus naudingas abiem pusėms“.

2019-2020 m. sezone Kaune spindėjusi gynėja Baltijos lygoje vidutiniškai rinko po 14,4 taško, 6,3 rezultatyvaus perdavimo, 4,5 atkovoto ir 2,2 perimto kamuolio.

„Huawei Moterų lygoje“ jos statistika siekė 13,8 taško, 4 atkovotus kamuolius ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Aistės-LSMU“ su S. Baltkojienė priešaky laimėjo Karalienės taurę, o krepšininkė asmeniškai buvo pripažinta finalo MVP. Baltijos pirmenybėse komanda nuskynė sidabrą.

Šį sezoną kaunietės „Huawei Moterų lygoje“ žengia antroje vietoje, o vasario viduryje jos gins taurės nugalėtojų titulą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių