R. Jarutis apie L. Kleizos pasitraukimą iš „Ryto“ klubo sporto direktoriaus pareigų

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Rytas“ sulaukė Lino Kleizos laiško, kuriuo jis informavo, kad traukiasi iš klubo sporto direktoriaus pareigų. Situaciją pakomentavo „Ryto“ klubo generalinis direktorius Rolandas Jarutis.

„Galiu patvirtinti, kad šią savaitę mes sulaukėme Lino Kleizos laiško, kuriama buvome informuoti apie jo sprendimą trauktis iš Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo sporto direktoriaus pareigų. Turime pilnai sukomplektuotą komandą, kurios sudėtyje neplanuojame pokyčių, todėl bent jau artimiausiu metu nesirengiame į šią poziciją ieškoti kito žmogaus.

Taip pat galiu pasakyti, kad L. Kleizos viešai išsakytos mintys apie mano ar klubo nepasitikėjimą vyriausiuoju treneriu Dainiumi Adomaičiu yra su realybe nieko neturintis pramanas. Mes pilnai pasitikime D. Adomaičiu, esame patenkinti mūsų jaunos komandos rodomais rezultatais. Įžvelgiu tik vieną galimą tokių kalbų motyvą: tai noras destabilizuoti komandą prieš mums labai svarbias kitos savaitės dvikovas KMT turnyre.

Nematau prasmės reaguoti ir į man asmeniškai išsakytus kaltinimus apie neva tai klubo atliktus mokėjimus agentūrai, kurios direktoriumi aš esu. Mano ir klubo santykiai, taip pat ir finansinės sąlygos, su dalininkais buvo sutartos man jungiantis prie „Ryto“. Galiu tik užtikrinti, kad mūsų bendradarbiavimas vyksta laikantis visų sutartų ir apibrėžtų sąlygų“, - teigė R.Jarutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu koks

nu koks portretas
treneris su vaikisku veideliu,net Kleiza ta pamate.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių