Rinktinių nariai nuotaikingai prisijungė prie Kauno „Žalgirio“ treniruočių

Sezonui besirengianti Kauno „Žalgirio“ komanda antradienį į rytinę treniruotę pagaliau rinkosi pilnos sudėties. Prie kelias savaites kartu sportuojančių žalgiriečių prisijungė iš pasaulio čempionato grįžę Lietuvos rinktinės nariai ir australas Jockas Landale‘as, rašo zalgiris.lt.

Su Australijos rinktine iki lemiamų pasaulio čempionato kovų nukeliavęs J. Landale‘as į Kauną atvyko vėlų pirmadienio vakarą tiesiai iš Kinijos. Antradienio treniruotes jis dar stebės iš šalies ir pilna jėga pradės sportuoti trečiadienį.

Savo ruožtu Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius po paskutiniųjų Lietuvos rinktinės rungtynių gavo kelias dienas poilsio, todėl į darbus kibo vos „Žalgirio“ komandai sugrįžus iš „Gloria Cup“ turnyro Turkijoje.

Į „Žalgirio“ areną susirinkus visai Lietuvos čempionų sudėčiai, komandos rūbinėje netrūko ne tik pasisveikinimų, bet ir daug gardaus juoko.

„Betsafe–LKL“ sezoną žalgiriečiai pradės rugsėjo 22 d. Šiauliuose, o pirmosios rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus sužaistos rugsėjo 25-ąją su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių