Pereiti į pagrindinį turinį

R.Kurtinaitis: teisėjai - pašaliniai žmonės aikštelėje

2011-06-17 19:11
R.Kurtinaitis: teisėjai - pašaliniai žmonės aikštelėje
R.Kurtinaitis: teisėjai - pašaliniai žmonės aikštelėje / DMN archyvo nuotr.

Vyriausiasis Maskvos srities "Chimki" klubo treneris Rimas Kurtinaitis nepatenkintas tuo, kad per ketvirtą kėlinį teisėjai labai kišosi į rungtynes, skelbia "RIA Novosti".

Kaip jau pranešėme anksčiau, Maskvos "CSKA", vadovaujama Jono Kazlausko, 74:63 nugalėjo R.Kurtinaičio treniruojamą "Chimki".

"Man belieka apgailestauti, kad vyksta tokie dalykai. Kai ateini žaisti nusiteikęs sąžiningai, aiškiai kovai, kažkokie pašaliniai žmonės trugdo tai padaryti. Taip, tai teisėjai. Aš laikau juos pašaliniais žmonėmis. Gaila, kad sporte vyksta tokie dalykai. Aš manau, kad tai negerai." - po rungtynių sakė Rimas Kurtinaitis.

Nekreipdami dėmesio į teisėjus, "Chimki" krepšininkai kovojo iki susitikimo pabaigos. "Mes kovojome, nors tai ir buvo sunku padaryti dėl kai kurių teisėjų priimtų sprendimų, pavyzdžiui - dėl skirtų techninių pražangų, kurios buvo labai ginčytinos. CSKA nuo mūsų atsiplėšė devyniais taškais, o po to juos pasivyti.. tai labai sunku. Juk tai -  "CSKA", jie yra labai patyrę žaidėjai. Nors kaip yra, taip yra", - skėsčiojo rankomis treneris.

R.Kurtinaitis taip pat pasveikino "CSKA" su pergale, sakydamas, kad žaidimas buvo tikrai labai puikus. "CSKA" trečiajame ir ketvirtajame kėliniuose perėmė rungtynių kontrolę į savo rankas ir mes jau nieko negalėjome padaryti", - sakė "Chimki" treneris.

Maskvos srities "Chimki" trenerių štabas labai nusivylęs rungtynių pažeidimais finaliniame susitikime. "Antroji vieta ir yra antroji. Mes nuliūdę. Trečią vietą užimi laimėjęs, o antrąją - pralaimėjęs. Būti antriems nėra taip blogai, tačiau aš ne to tikėjausi. Aš visuomet stengiausi būti pirmas - ir gyvenime, ir su komanda. Gaila, kad man to nepavyko padaryti šį sezoną", - sakė R.Kurtinaitis.

Pasak trenerio yra daug aplinkybių, dėl kurių nepavyko laimėti. "Mes sužaidėmė daug daugiau sudėtingų rungtynių nei "CSKA" ketvirtfinalyje ir pusfinalyje. Tai buvo naudinga mūsų priešininkams. Jie žaidė dviem rungtynėmis mažiau, ilsėjosi prieš finalą, kai mes tuo metu žaidėme sudėtingas rungtynes su Kazanės "Uniks". Mums paprasčiausia iki galo nepakako jėgų", - pralaimėjimo priežastis vardino R.Kurtinaitis

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų