Pereiti į pagrindinį turinį

"Rockets" vėl kviečia D. Motiejūną iš NBA Plėtojimosi lygos

2016-02-05 00:55
basketnews.lt
Scanpix nuotr.

Donato Motiejūno planus atgauti sportinę formą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Plėtojimosi lygoje sujaukė komandos draugo Terrence'o Joneso nelaimė.

Hjustono „Rockets“ klubas ketvirtadienį paskelbė susigrąžinantis lietuvį į savo gretas vietoje Joneso, kuris vykdamas į oro uostą pateko į avariją ir iškrito iš rikiuotės.

Pasak pranešimų, 24-erių metų 206 cm ūgio Jonesas rimtų sužalojimų išvengė, tačiau yra priverstas praleisti kelis artimiausius mačus.

Spragos „Rockets“ priekinėje linijoje atsivėrė ir po to, kai paskutiniose rungtynėse Hjustono ekipai padėti negalėjo vidurio puolėjai Dwightas Howardas bei Clintas Capela.

Po nugaros traumos atsigaunantis Motiejūnas šią savaitę planavo sugrįžti į NBA antrinę lygą bei kartu su dukterine „Rockets“ ekipa sužaisti dvejas rungtynes.

25-erių metų puolėjas paskutinį mačą NBA žaidė sausio pirmąją, kada rungtynėse su „Golden State Warriors“ ekipa aikštėje praleido šešias minutes ir pasižymėjo vienu pataikytu dvitaškiu.

Iš viso elitinėje krepšinio lygoje Motiejūnas šį sezoną yra sužaidęs 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai rungtyniaudavo po 13 minučių, pelnydavo po 5,6 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio bei atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Artimiausią mačą „Rockets“ žais šiąnakt išvykoje su Fynikso „Suns“ ekipa. Susitikimo pradžia – 4 val. Lietuvos laiku.

Hjustono komanda su 26 pergalėmis ir 25 pralaimėjimais Vakarų konferencijoje užima septintąją vietą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų