Pereiti į pagrindinį turinį

Š. Jasikevičius apie dvikovą su Ž. Obradovičiumi: abu įmesime po nulį taškų

Kauno „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius trečiadienį susitiks su savo buvusiu treneriu Atėnų „Panathinaikos“ klube Željko Obradovičiumi, su kuriuo 2009 metais kartu iškovojo Eurolygos titulą.

Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Stopkadras

Prieš tarpusavio dvikovą su Stambulo „Fenerbahce“ treneriu Š. Jasikevičius pajuokavo, kad nė vienas iš jų nepelnys taškų.

„Jis įmes nulį taškų ir aš įmesiu nulį taškų. Bus malonu pasimatyti, jis yra aukščiausio lygio treneris, žino, kaip paruošti komandą. Stengsiuosi ir aš paruošti. Bet sakau, jis neįmes nė taško“, – šypsodamasis sakė Š. Jasikevičius.

Sezono pradžioje „Fenerbahce“ iškovojo dvi itin dramatiškas pergales – minimaliu skirtumu įveikė Bambergo „Brose“ ir „Barcelonos“ klubus. Turkai vidutiniškai įmeta po 70 taškų, o Š. Jasikevičius bandys pasinaudoti greitu puolimu.

„Reikia stengtis žaisti greitai. „Fenerbahce“ pretenduoja laimėti Eurolygą, tad pranašumų mes daug neturime. Reikia atakuoti kai kuriuos žaidėjus specifinėse aikštės vietose, taip ir bandysime žaisti.

Jie žaidė prieš labai rimtus varžovus. Aišku, jie galėjo nugalėti abi komandas, galėjo ir pralaimėti. Krinta į akis, kad šiuo metu įmeta tik po 70 taškų. Tad mes turime žaisti kuo greičiau ir atakuoti greitajame puolime. O kai jie sustoja penki prieš penkis, jie yra paprasčiausiai labai dideli ir sunku prieš juos žaisti“, – pasakojo treneris.

„Žalgirio“ laukia itin sunki aktyvi savaitė – šiandien jie išskrenda į Turkiją, kur rytoj žais su Stambulo „Fenerbahce“, o grįžę į Lietuvą jau penktadienį savo arenoje priims Tel Avivo „Maccabi“ komandą. Galiausiai sekmadienį kauniečiai svečiuosis Kėdainiuose, kuriuose kausis su „Nevėžiu“.

„Stengiamės daugiau atlikti video peržiūrų, nenuvarginti žaidėjų, kad turėtų energijos. Toks grafikas, mes jo nepakeisime. Visada sakome, kad norime daugiau rungtynių ir dabar taip yra. Lengva nebus, bet lengva nebus visiems“, – teigė strategas.

„Fenerbahce“ sirgaliai – vieni geriausių visoje Europoje. Pats šiame klube 2011 metais žaidęs Š. Jasikevičius pajuokavo, kad galbūt jų į šias rungtynes nesusirinks.

„Tikiuosi, kad jie galvoja, kad mes bloga komanda ir daug sirgalių neateis. Tikiuosi, o kaip bus – pažiūrėsime“, – pokalbį su žurnalistais prieš skrydį į Turkiją baigė treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų