Pereiti į pagrindinį turinį

Š. Jasikevičius: apie karjeros pabaigą dar negalvoju

2014-03-14 16:29
basketnews.lt
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipos veteranas Šarūnas Jasikevičius Izraelio žiniasklaidai pareiškė besidžiaugiantis žaidimu aikštelėje ir apie karjeros pabaigą arba trenerio darbą negalvojantis.

„Šiuo metu turiu kontraktą su „Žalgiriu“, todėl yra kvaila kalbėti apie trenerio darbą. Nenoriu to komentuoti“, – Izraelio žurnalistui Davidui Pickui tvirtino Jasikevičius.

38 metų 193 cm ūgio veteranas tvirtino aikštėje besijaučiantis puikiai, nors neretai kūnas leidžia suprasti, jog yra kur kas vyresnis už komandos draugus bei varžovus.

„Man tikrai labai patinka rungtyniauti ir nesirengiu sustoti. Kartais aš jaučiuosi taip, kad dar galiu žaisti pačiu aukščiausiu lygiu, tačiau kartais jaučiuosi lėtas ir senas. Tačiau apie karjeros pabaigą dar tikrai negalvoju“, – pažymėjo Jasikevičius.

Šį sezoną gynėjas Eurolygoje vidutiniškai renka po 6,7 taško, atkovoja po 1,2 kamuolio ir atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo, nors aikštėje praleidžia tik po 16,4 minutės. Tritaškius veteranas meta 43,2 proc. taiklumu, o nuo baudų metimo linijos atakuoja be klaidų.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų