Šaltiniai: NBA pasiūlymą atmetęs R. Giedraitis lieka Vitorijoje

Rokas Giedraitis šią vasarą turėjo pasiūlymą iš NBA, tačiau artėjantį sezoną dar liks rungtyniauti Vitorijos „Baskonia“ komandoje, praneša „BasketNews“ šaltiniai.

Tinklalapio „BasketNews“ žiniomis, dvimetrinis 29-erių krepšininkas buvo sulaukęs garantuoto kontrakto pasiūlymo. Bet kaip teigia šaltiniai, tai buvo minimalios vertės sutartis ir krepšininkas ją atmetė.

Pagal NBA taisykles, lygos minimumas siekia 925 tūkst. JAV dolerių iki mokesčių. „BasketNews“ šaltiniai teigia, kad panašią sumą, tik jau atskaičiavus mokesčius, R. Giedraitis artėjantį sezoną uždirbs Vitorijoje.

Lietuvio kontraktas su baskų klubu galioja iki 2023 metų. „BasketNews“ žiniomis, jo išpirka į NBA siekia apie 1 milijoną eurų.

R. Giedraičiui susidomėjimo iš NBA ekipų netrūksta. Kelių klubų radare buvęs žaidėjas iki šiol sulaukdavo daugiausiai dvišalių NBA sutarčių pasiūlymų.

Vitorijoje praėjusį sezoną debiutavęs R. Giedraitis Eurolygoje per 28 minutes rinko vid. po 12,7 taško, 3 atkovotus kamuolius ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Ispanijos čempionate snaiperis per 30 minučių įmesdavo vid. po 13,3 taško, atkovodavo po 3,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.


Šiame straipsnyje: Rokas GiedraitisNBAVitorija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių