Šarui pagyrų negailėjęs P. Gasolis: jis visada buvo puikus lyderis

  • Teksto dydis:

Eurolygos titulą medžiojantis Pau Gasolis prieš artėjantį finalo ketvertą negailėjo šiltų žodžių savo buvusiam komandos draugui ir dabartiniam treneriui Šarūnui Jasikevičiui.

„Jis visada buvo puikus žaidėjas, lyderis ir įžaidėjas, – spaudos konferencijoje sakė Gasolis. – Šaras visada buvo emocionalus, tačiau dabar, manau, kad jis supranta, jog būdamas treneriu turi atkreipti dėmesį į kur kas daugiau detalių bei įžvelgti stipriąsias vietas, kurių, galbūt, nebuvo jam esant žaidėjui.“

„Kalbu apie tokius dalykus, kaip gynybos svarbą, fiziškumą, erdvių uždarymą, komunikaciją. Jis stengiasi būti labai disciplinuotas ir įdiegti mums, kad kiekviena ataka ir plano išpildymas abiejose aikštės pusėse yra labai svarbus“, – pridėjo puolėjas.

40-metis veteranas taip pat neslėpė, kad nepaisant savo amžiaus, nėra praradęs motyvacijos kautis dėl titulų.

„Vis dar myliu šį žaidimą. Manau, kad tai parodžiau nuo pat savo karjeros pradžios. Labai vertinu šią galimybę. Būti šalia komandos ir padėti jai visais įmanomais būdais. Viduje jaučiu dėkingumą šiam žaidimui ir viskam, ką jis man davė“, – pridėjo Gasolis.

Tuo metu Brandonas Daviesas nesureikšmino fakto, kad „Barcelona“ reguliariajame sezone liko pirma.

„Pasiekti finalo ketvertą nėra lengva, nepaisant to ar buvai pirmas, ar paskutinis. Vien patekimas jau yra pasiekimas. Tai – ypatingas momentas, visi jaučiamės puikiai ir nenorime ties tuo sustoti.

Privalu būti dar labiau susikoncentravusiems, nei reguliariajame sezone“, – teigė Daviesas, kuris pridėjo, kad vis dar tebesulaukia palaikymo iš Lietuvos ir buvusio komandos draugo „Žalgiryje“ Thomaso Walkupo.

„Barcelona“ pusfinalyje susitiks su Milano „Armani Exchange“ ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audrius

Audrius portretas
Nesamones rašot
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių