Pereiti į pagrindinį turinį

A. Šikšniui nepavyko išplėšti pergalės Prienuose

2013-12-18 18:26
DMN inf.
kknevezis.lt nuotr.

Arvydas Šikšnius turėjo dvi galimybes išplėšti pergalę, tačiau jo abu metimai buvo itin netikslūs ir palaidojo Kėdainių „Nevėžio“ (7-5) ekipą.

Išretėjusiomis gretomis rungtyniavę Gintaro Leonavičiaus auklėtiniai išvykoje 61:62 (20:17, 24:17, 12:10, 5:18) nusileido Prienų „TonyBet“ (12-2) krepšininkams ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) patyrė trečią nesėkmę iš eilės.

Pasibaigus trečiajam ketvirčiui svečiai buvo susikrovę net 12 taškų persvarą (56:44), tačiau tuomet „Nevėžio“ puolimo mašina sustojo. Prienų ekipa surengė spurtą 18:4 ir perėmė iniciatyvą (62:60, 39-ąją min.).

Pradėjus tiksėti paskutinei mačo minutei tarp komandų tebuvo minimalus skirtumas (62:61). Persverti rezultatą galėjęs Šikšniaus tritaškis tikslo nepasiekė, bet prieniškiai netrukus suklydo ir kamuolys vėl grįžo „Nevėžiui“.

Iniciatyvos ir vėl nusprendė imtis Šikšnius. Šį kartą jo metimas iš vidutinio nuotolio taip pat buvo labai netikslus ir Kėdainių komandai teko pripažinti antrą pralaimėjimą minimaliu skirtumu per pastaruosius tris mačus.

„Nevėžiui“ šiame susitikime negalėjo padėti kelio kremzlę susižeidęs Tyrone'as Brazeltonas, čiurnos raiščius pasitempęs Valdas Dabkus bei nugaros skausmų kamuojamas Povilas Butkevičius, o įpusėjus trečiajam kėliniui dėl išnaudoto pražangų limito aikštelę paliko Vidas Ginevičius.

„TonyBet“: Mindaugas Lukauskis 20, Paulius Ivanauskas 11, Žygimantas Janavičius 10, Artūras Valeika 9 (11 atk. kam.).

„Nevėžis“: Arvydas Šikšnius 15, Gintaras Leonavičius 14, Simas Buterlevičius 14, Aurimas Adomaitis 10.

Kitas rungtynes „Nevėžis“ žais gruodžio 29 d., kuomet namuose priims Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą. Tuo tarpu „TonyBet“ į LKL sugrįš tik sausio 7 d. Tuomet jie išvykoje grumsis su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų