Sirgalių pasitiktas Š. Jasikevičius jau atvyko į Barseloną

  • Teksto dydis:

Liepos pradžioje pasklidus žiniai, kad Šarūnas Jasikevičius nebevadovaus Kauno „Žalgiriui“, nes kelerius metus treniruos „Barceloną“, sekmadienį virto faktu. Kauniečių pamėgto stratego lėktuvas nutūpė Katalonijos regiono sostinėje Barselonoje.

Pastarąjį faktą patvirtino ir twiterio „Barca Basket“ paskyroje pasidalyta nuotrauka, kurioje matyti, Ispanijoje išsilaipinęs Š. Jasikevičius, veidą prisidengęs apsaugine kauke ir vežantis greta kelionės lagaminą.

O kitoje fotografijoje legendinio Kauno „Žalgirio“ trenerio jau laukė sustoję sirgaliai.

„Šarūnas Jasikevičius jau namuose. 13.30 val. oficialus pristatymas“, – rašoma socialiniame tinkle.

Kaip jau skelbta portale, birželio 30-ąją „Barcelona“ kapituliavo Ispanijos čempionato finale (67:69 pralaimėjo Vitorijos „Baskonia“ ekipai), o jau liepos 1-ąją iš Katalonijos komandos vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas 70-metis serbas Svetislavas Pešičius.

„Į "Barcą" grįžta Šaras“, – socialiniame tinkle „Twitter“ brūkštelėjo buvęs „Barcelonos“ žaidėjas kroatas Mario Hezonja, o Ispanijos radijo stotis „Carrusel Deportivo“ pabrėžė, kad pirmasis kandidatas pakeisti S. Pešičių – būtent Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ pirmiausia galvoja apie Š.Jasikevičių“, – teigė ispanų dienraštis "AS".

„Kai kuriems „Barcelonos“ žaidėjams S. Pešičiaus darbo stilius buvo nepriimtinas, todėl jie visokeriopai palaikys Š.Jasikevičių“, – tvirtino „Sport“ žurnalistas Ramonas Palomaras.

Penktadienį, liepos 3 d., ties išvažiavimais iš Kauno atsirado dideli plakatai „Ačiū, Šarai!“ – tai kauniečių padėka Š. Jasikevičiui. Minėtuose plakatuose taip pat pridėtas ir užsienio kalba parašytas atsisveikinimo žodis. O apačioje nurodyta, kad padėką reiškia visi kauniečiai bei pridėta ir „Ačiū, Šarai“ grotažymė.

Primename, kad Kauno ekipoje profesionalaus krepšininko karjerą 2014-aisiais baigęs Š.Jasikevičius iš pradžių dirbo vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko asistentu, o 2016-aisiais perėmė komandos vairą į savo rankas.

"Žalgiris", vadovaujamas Š.Jasikevičiaus, penkis kartus tapo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu, tris kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, o 2018-aisiais pateko į Eurolygos finalo ketverto turnyrą ir užėmė trečią vietą.

Š.Jasikevičius – Kauno miesto garbės pilietis.

Vaizdus iš kauniečių pamėgto stratego sutikimo Barselonoje galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stasys

Stasys portretas
Ką sugeba Kauno diena, tą sugeba. Pirma Jasikevičių sutiko, o tik po to jis atvyko.

Repeticija

Repeticija  portretas
"Žalgirio" arenoje jau buvo. Dabar bus nesunku ir kaukę nešioti. Viruso nėra!

Jau gana

Jau gana portretas
juokinti su tuo Šaru, kiekvieną žingsnį sekioti ir nuotraukas su šešiais sirgaliais dėlioti. Ta pačia proga: aš, kaunietė, nesirašiau tame kvailame plakate. Nereikia už visus kauniečius kalbėti ir rašytis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių