Š.Jasikevičius: stengiamės dėl savęs ir dėl sirgalių

„Įtikinama pergalė, sveikinu savo vaikinus ir sirgalius“, - savo auklėtinius, iškovojusius ketvirtą pergalę Eurolygos turnyre iš eilės gyrė Šarūnas Jasikevičius.

„Už tokį reiškinį, kas šiemet vyksta, reikia padėkoti aistruoliams. Mes stengiamės ir dėl savęs, ir dėl jų. Norim patekti į „Top-8“, žaidžiam neblogą krepšinį, mūsų žaidimas kūrybiškas“, - komentavo „Žalgirio“ strategas.

Pasak vairininko, pasikeitė žalgiriečių gynėjų žaidimas, todėl jie dalinasi kamuoliu, sėkmingiau pasinaudoja savo ekipos stipriosiomis pusėmis.

„Daugelyje rungtynių, kai turėjome aibę traumuotų žmonių, mus gelbėjo gynyba. O sugrįžus traumuotiems ir įgavus formą, susitvarkė ir puolimas“, - dėstė Šaras.

Treneris pagyrė aukštaūgį Deoną Thompsoną.

„Ir naujokai savo pridėjo, atėjo tam laikas. Jis patyręs žaidėjas, tad tinkamu laiku atsidurdavo reikiamoje vietoje“, - aiškino jis.

Pasak trenerio, tiek Kauno, tiek Stambulo klubui buvo nelengva fiziškai sužaisti dvejas rungtynes per savaitę, bet viskas gerai, kas baigiasi pergale.

„Žalgiriečiai kovoja dėl patekimo į „Top-8“ ir tai suteikė jiems didelį impulsą. Jie išstūmė mus iš baudos aikštelės ir sukėlė sunkumų puolime“, - kalbėjo Stambulo „Darussafaka“ vairininkas Selcukas Ernakas.

Artimiausią mačą kauniečiai žais kovo 29 d. Graikijoje su Pirėjo „Olympiakos“ klubu. Reguliarųjį sezoną mūsiškiai baigs balandžio 4-ąją akistata išvykoje su Madrido „Real“ ekipa.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių