Pereiti į pagrindinį turinį

Staigmena: "LSU-Atletas" privertė pasiduoti "Pieno žvaigždes" (komentarai)

2013-11-26 19:39

Antradienio vakarą netikėtai baigėsi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynės tarp Kauno r. „LSU-Atleto“ ir Pasvalio "Pieno žvaigždžių" komandų. Jas 88:80 (17:13, 19:16, 24:21, 28:30) laimėjo Edo Nickaus treniruojami kauniečiai.

"LSU-Atletui" LKL čempionate tai buvo trečioji pergalė, o Pasvalio krepšininkai patyrė ketvirtąjį pralaimėjimą.

Aikštės šeimininkai kur kas sėkmingiau pradėjo rungtynes ir jau 8-ąją minutę įgijo 9 taškų persvarą (17:8). Tačiau pirmojo kėlinio pabaigą 5:0 laimėjo svečiai, tad po pirmojo ketvirčio kauniečiai pirmavo tik 17:13.

Ir antrajame kėlinyje "Pieno žvaigždėms" nepavyko perimti iniciatyvos į savo rankas. Komandos išėjo ilsėtis "LSU-Atletui" pirmaujant 36:29.

35 min. Kauno ekipa pirmavo 12 taškų persvara (71:59). Vis dėlto svečiai nebuvo linkę taikytis su pralaimėjimu. 38 min. jie pavojingai priartėjo - 80:76. Tačiau aikštės šeimininkai nesutriko ir sėkmingiau sužaidę rungtynių pabaigą šventė pergalę 88:80. Kauniečiai laimėjo po ketverių iš eilės pralaimėtų mačų. 

"Pieno žvaigždžių" ekipoje labai netaikliai atakavo patyręs Rolandas Alijevas - beveik visi jo metimai nepasiekė tikslo.

Rezultatyviausi: „LSU-Atletas“: Karolis Babkauskas 22, Žygimantas Skučas 17, Tomas Urbonas 16, Šarūnas Vingelis 12.

„Pieno žvaigždės“: Egidijus Dimša 21, Artūras Jomantas 15, Derrickas Caracteris 14.

Komentarai

„LSU-Atleto“ strategas Edas Nickus: „ Ne kartą sakiau, kad mes nustebinsime ne vieną varžovą. Gerai, kovingai žaidė visa komanda.Lemiamais momentais brandžiai žaidė Karolis Babkauskas. Prieš rungtynes daugiausia dėmėsio skyrėme psichologiniam pasirengimui. Pastarąsias kelerias rungtynes apmaudžiai pralaimėjome, nes žaidėme individualiai, dabar mes buvome komanda. Neabejoju, kad tai sėkmingo mūsų etapo pradžia.“

„Pieno žvaigždžių“ treneris Mantas Šernius: "Varžovai buvo kovingesni, labiau troško nugalėti. Varžovai nustebino individualiais veiksmais. Prastai gynėmės ir metėme dvitaškius. Rungtynių pabaigoje priartėjome, tačiau galimybe laimėti nepasinaudojome“.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų