Pereiti į pagrindinį turinį

Su onkologine liga kovojantis D. Joergeris grįžta į „76ers“ štabą

2022-02-03 10:34
basketnews.lt

Filadelfijos „76ers“ trenerio asistentas Dave'as Joergeris, kuris lapkritį išėjo atostogų, kad galėtų gydytis nuo galvos ir kaklo vėžio, netrukus grįš ant „76ers“ atsarginių suolelio.

Scanpix nuotr.

Apie tai „76ers“ pranešė trečiadienį prieš savo namų rungtynes su Vašingtono „Wizards“.

47-erių D. Joergeris lapkričio 13 d. paliko „76ers“ ir buvo gydomas vėžiu „Sidney Kimmel“ vėžio centre – Filadelfijoje. Komanda teigė, kad D. Joergerio gydymas baigėsi gruodžio viduryje ir kad jis toliau sveiks iki tol, kol prisijungs prie „76ers“ trenerių štabo.

„Žodžiais neapsakoma, koks esu dėkingas, kad grįžau šalia šios komandos“, – rašome D. Joergerio laiške. – Pastarieji keli mėnesiai buvo vieni sunkiausių mano gyvenime.“

D. Joergeris padėkojo „76ers“ organizacijai, jo šeimai ir medicinos komandai už paramą.

„Ačiū jums visiems iš visos širdies, – sakė D. Joergeris. – Kol kas mane džiugina „76ers“ komandos trajektorija ir tikiuosi padėti mūsų grupei pasiekti galutinį NBA titulo tikslą.“

Lapkričio mėnesį D. Joergeris ESPN sakė, kad daugiau nei prieš metus pastebėjo gumbą gerklėje ir apie tai pranešė savo gydytojui. Pirminiai parodė neigiamus vėžio rezultatus, tačiau treneris stebėjo situaciją ir jam buvo atliktas dar vienas skenavimas, kuris atskleidė pirmos stadijos vėžį.

D. Joergeris jau antrą sezoną dirba Doco Riverso asistentu. Anksčiau jis buvo Memfio „Grizzlies“ (2013–2016 m.) ir Sakramento „Kings“ (2016–2019 m.) vyriausiasis treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų