Pereiti į pagrindinį turinį

Su treneriu susivaidijusį D. Rediką „Lietuvos ryto“ klubas išsiuntė į Vilnių

Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / A.Ufarto/BFL nuotr.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos gynėjas Dovydas Redikas antrąsias Eurolygos rungtynes su Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa stebės per televizorių.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis 20 metų 192 cm ūgio krepšininkas per treniruotę Krasnodare taip susivaidijo su treneriais, kad šie nepaklusnų gynėją išsiuntė į Vilnių. Antradienį krepšininkas buvo pastebėtas Lietuvos sostinėje.

„Taip, Redikas yra Vilniuje. Jis pademonstravo nepagarbą vienam iš komandos trenerių, todėl buvo nuspręsta pritaikyti drausminę priemonę ir išsiųsti jį namo. Dėl tolesnio jo likimo komandoje bus sprendžiama komandai grįžus iš Krasnodaro“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino sostinės klubo direktorius Martynas Purlys.

„Lietuvos ryto“ ekipa Krasnodare vieši nuo praėjusio šeštadienio. Sekmadienį vilniečiai Rusijos mieste per VTB Vieningosios lygos rungtynes 66:51 įveikė „Lokomotiv“, o Redikas aikštelėje praleido vos 4 sekundes.

Ketvirtadienį abi komandos dar kartą išmėgins jėgas, tačiau šįkart – jau Eurolygos turnyre.

Šį sezoną Redikas jau pasižymėjo per LKL rungtynes su Utenos „Juventus“ klubu. Tuomet krepšininkas įsivėlė į muštynes su šios komandos gynėju Ernestu Ežerskiu ir buvo diskvalifikuotas vienam mačui.

Praėjusį sezoną LKL jis vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 11,1 minutės ir rinkdavo po 3,4 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio bei atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų