T. Šengelija išvyko iš Maskvos, bet sutartis su CSKA vis dar galioja

  • Teksto dydis:

Tornike Šengelija išvyksta iš Maskvos dėl šeimyninių priežasčių, bet kontrakto su CSKA dar nenutraukia, praneša BasketNews šaltiniai.

Iš pradžių Sakartvelo spaudoje buvo pasirodžiusi Šengelijos citata, kur buvo smerkiami Rusijos veiksmai ir pranešta apie paliekamą CSKA, tačiau agentas Nikos Varlas patikino, jog krepšininkas nedavė interviu jokiai žiniasklaidos priemonei.

Pasak Varlo, kartvelas dabar susikoncentravęs savo šeimos gerove, o kuomet spręsis jo ateities klausimas, jis pirmiausia kalbėsis su CSKA.

BasketNews šaltiniai teigia, kad Šengelija paliko Rusiją, bet kontraktas nėra nutrauktas ir nėra žinoma, ar tai bus padaryta.

Šengelija su šeima išvyko į Ispaniją. Būtent čia, Vitorijos „Baskonia“ klube, jis praleido 6 sezonus prieš persikeliant į Rusiją.

Penktadienį savo oficialiame „Facebook“ puslapyje Šengelija pasikeitė profilio nuotrauką į Ukrainos vėliavą ir išreiškė jai palaikymą.

„Meldžiuosi už Ukrainą! Išlik stipri“, – prie Ukrainos vėliavos rašė Šengelija.

Pats Šengelija 2020-aisiais persikėlė į CSKA, o tada toks jo sprendimas buvo priimtas priešiškai krepšininko gimtinėje dėl 2008-aisiais rusų sukelto karinio konflikto Sakartvele.

Su CSKA puolėjo kontraktas galioja iki 2023-iųjų vasaros.

Šį sezoną 30-metis Eurolygoje per 24 minutes fiksavo 12,7 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 14,1 naudingumo balo statistiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas  portretas
Vis dar tikiuosi , jog Grigonis netaps nauju Paleckiu ar kokia nors Vanagaite .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių