Pereiti į pagrindinį turinį

Tarp ekipų blaškomas D. Motiejūnas: tai nėra lengva, bet yra kaip yra

2016-02-23 07:21
D.Motiejūnas negalėjo padėti pralaimėjusiai komandai
D.Motiejūnas negalėjo padėti pralaimėjusiai komandai / Reuters nuotr.

Donatas Motiejūnas jau laukė oro uoste, kuomet Detroito „Pistons“ Klivlande susitiko su „Cavaliers“ krepšininkais. Lietuvis būtų galėjęs džiaugtis pergale prieš Rytų konferencijos lyderius, tačiau jis jau nebebuvo „Pistons“ dalimi.

Krepšininkas neseniai buvo mėtomas tarp „Rockets“ ir NBA Plėtojimosi lygos komandų, o šįkart jis keitė NBA komandas. Išmainytas krepšininkas nepraėjo medicininio patikrinimo ir pagal NBA taisykles mainai buvo atšaukti.

„Tai mano darbo dalis. Negaliu to kontroliuoti, tad neinu iš proto. Džiugiuosi, nes grįžtu į namus. Hjustonas buvo mano namai ketverius metus. Dabar tai vėl mano namai“, – apie situaciją kalbėjo D. Motiejūnas.

„Tai nėra lengva, bet yra kaip yra. Vėl susitiksiu su medikais ir matysime, ką turime daryti“, – kalbėjo lietuvis.

Dėl susidariusios situacijos nebuvo patenkintas ir „Rockets“ vadovas Darylas Morey. Tiesa, jis priminė, kad Hjustono komanda nesiūlė iškeisti lietuvį.

„Mes tikrai esame nusivylę, kad viskas taip baigėsi mums ir Donatui, – sakė „Rockets“ generalinis direktorius. – Visgi mes neieškojome būdų, kaip iškeisti D. Motiejūną. Mes priėmėme mainų pasiūlymą, nes naujokų biržos šaukimas tiko mūsų ateities planams.“

„Pistons“ norėjo savo komandoje matyti lietuvį, tačiau dėl prastos sveikatos būklės vietos D. Motiejūnui suteikti negalėjo.

„Standartiškai po kiekvienų mainų yra atliekami medicininiai patikrinimai. Šį kartą jų praeiti nepavyko, todėl sandoris yra atšaukiamas. Atsižvelgiant į asmeninę žaidėjo sveikatos būklę, mes susilaikome nuo detalesnių komentarų“, – išplatintame pranešime teigia „Pistons“ generalinis vadybininkas Jeffas Boweris.

Šį sezoną „Rockets“ gretose užbaigęs D. Motiejūnas vasarą taps apribotuoju laisvuoju agentu. Tai reiškia, kad lietuvis galės išklausyti visų ekipų pasiūlymus, tačiau pirmenybę į jį turės „Rockets“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų