Pereiti į pagrindinį turinį

Tarptautiniame turnyre tikrins naujokus

2017-08-31 19:37
Vytauto Petriko nuotr.

Kol Lietuvos krepšinio rinktinė šturmuoja Europos čempionato aukštumas, nesnaudžia ir Lietuvos krepšinio lygos klubai. Vienas tokių – Kėdainių „Nevėžis“. Kėdainiečiai, treniruojami kauniečio Ramūno Cvirkos ir  Pauliaus Juodžio, surengs tarptautinį turnyrą miesto šventės proga.

Miesto šventei skirtame turnyre kėdainiečių kvietimu dalyvaus „Dnipro“ (Ukraina), Klaipėdos „Neptūnas“ ir Prienų-Birštono „Vytautas“. Rugsėjo 3 – 5 d. vyksiančiose varžybose šeimininkai ne tik sieks sportinių rezultatų, bet ir bandys naujokus.

- Kaip vertinate sezono naujokus bei per vasarą atliktus darbus? – mūsų portalas  pasiteiravo R.Cvirkos.

- Pasirinkome neatsitiktinius žmones, bet sutartys su jais dar nepasirašytos. Davėme naujokams laiko įrodyti savo gebėjimus ir tik tada jų sutartys įsigalios.

- Kaip vertinate varžovus turnyre?

- Labai  gerai, nes jų dėka pamatysime ko mums trūksta, ar mūsų žaidėjai tinkami  žaisti LKL čempionate. Tada įsivaizduosime kokius tikslus lygoje galėsime kelti, kur dar turime pasitempti, o gal kažką pakeisime.

- Ar iki turnyro jau  dažnai paimate į rankas kamuolį?

- Sportuojame nuo rugpjūčio 10 d., tad jau įsibėgėjome. Dirbame ir lauke, ir štangų salėje, ir krepšinio aikštelėje. Žinoma, dar nesame optimalios formos,  to ir neturėtų būti. Dar jaučiamas žaidėjų fizinis nuovargis po didelių krūvių, o vėliau ritmas keisis.

- Ar jums pačiam buvo paprasta grįžti į Kėdainius, po sezono, praleisto Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipoje?

- Viskas vyksta sklandžiai. Viskas pažįstama: ir salė, ir žmonės. Tad įsivažiavau gana greitai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų