Tėvo netektį prisiminęs G. Antetokounmpo: Kobe – priežastis, kodėl šiandien esu čia

  • Teksto dydis:

Iš socialinių tinklų dingęs Giannis Antetokounmpo davė pirmą interviu po tragiškos Kobe Bryanto žūties.

Praėjusio sezono MVP kalbėdamas su žiniasklaida savo išgyvenimus pasiliko sau ir prisiminė 2017-ųjų netektį, kai Anapilin iškeliavo Giannio tėvas Charlesas, patyręs širdies smūgį.

„Stengiuosi savo jausmus pasilikti sau, – po treniruotės žiniasklaidai sakė graikas. – Kaip aš jaučiuosi priklauso nuo manęs ir kiekvienas turi savų būdų, kaip reaguoti į tragediją. Tvarkiausi su tragedija prieš kelis metus, kai mirė mano tėtis, bet nepasakojau, kaip tai dariau. Šiuo metu galiu pasakyti tai, jog meldžiuosi už žmones, kuriuos ši nelaimė palietė tiesiogiai.“

„Sekmadienis buvo siaubinga diena krepšiniui ir visiems žmonėms, – tęsė atletas. – Daugybė žmonių buvo paveikti ir siunčiu giliausią užuojautą jo šeimai, Vanessai ir mergaitėms. Ką galime padaryti, tai tik melstis už juos.“


Milvokio „Bucks“ žvaigždė taip pat pripažino, kokią didelę įtaką K. Bryantas padarė jo karjerai.

„Kobe buvo didis žmogus ir visi galėjo tai pajusti. Tai galite pamatyti ir dabar, pažiūrėkite, kas vyksta visame pasaulyje, kiek žmonių tai palietė. Aš užaugau žiūrėdamas į Kobe ir jis padarė įtaką mano gyvenimui. Viena iš priežasčių, kodėl pradėjau žaisti krepšinį, buvo jis ir taip pat Kobe yra priežastis, kodėl šiandien esu čia“, – jautriai kalbėjo Giannis.

Graikijos supertalentą ir Los Andželo „Lakers“ legendą siejo stiprus ryšys ir Kobe graikui mesdavo ambicingus iššūkius.

Vieną jų – laimėti MVP titulą – G. Antetokounmpo pavyko pasiekti. Kitas Bryanto iššūkis buvo iškovoti NBA čempionų titulą.

Po sekmadienį visą pasaulį sukrėtusios naujienos graikas užšaldė savo paskyras instagrame ir tviteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių