Pereiti į pagrindinį turinį

V. Garasto taurė: „Lietuvos rytas“ palaužė „Neptūną“ – 82:66

2014-09-21 13:40
BCNeptunas.lt inf.

Klaipėdos „Neptūnas“ savo pasirodymą penkias dienas trukusiame Vlado Garasto taurės krepšinio turnyre baigė pralaimėjimu Vilniaus „Lietuvos rytui“. Kazio Maksvyčio auklėtiniai po permainingos kovos vilniečiams nusileido rezultatu 66:82.

Iš pradžių klaipėdiečiai pirmavo 15:11, 18:15, tačiau prieš didžiąją pertrauką geresnę atkarpą sužaidęs „Lietuvos rytas“ ir išsiveržė į priekį – 39:33.

Trečiąjį kėlinį vilniečiai pradėjo spurtu 8:0, po „Lietuvos ryto“ legionieriaus Traviso Leslie tritaškio svečiai susikrovė dviženklę taškų persvarą - 47:33.

Neptūniečiams dar buvo pavykę sumažinti skirtumą iki 3 taškų - 61:64 ir sugrąžinti rungtynių intrigą, tačiau pakreipti rungtynių savo naudai pritrūko sėkmės ir laiko.

Naudingiausiu šio turnyro „Neptūno“ žaidėju pripažintas Deividas Gailius, iš „Lietuvos ryto“ – Martynas Gecevičius.

17.30 val. “Švyturio” arenoje Kauno „Žalgiris“ kausis su Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ ekipa. Po šios dvikovos ir paaiškės Vlado Garasto taurės turnyro nugalėtojas ir prizininkai.

Priminsime, kad neptūniečiai Vlado Garasto taurės turnyro grupės varžybose rezultatu 101:87 nugalėjo Valdemaro Chomičiaus treniruojamą Dnepropetrovsko „Dnipro“ ekipą ir po pratęsimo rezultatu 101:98  palaužė Ventspilio „Ventspils“ ekipą, tačiau kovoje dėl pirmosios vietos savo grupėje rezultatu 68:75 nusileido Lietuvos čempionui Kauno „Žalgiriui“.

Šeštadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 77:72 sugebėjo palaužti itin galingą Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ ekipą.  

Klaipėdoje Vlado Garasto taurės turnyras organizuojamas jau trečią kartą. Šįkart šis turnyras buvo skirtas Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ 50-ies metų jubiliejui paminėti.

„Neptūno“ gretas šį sezoną papildęs Michailas Anisimovas dėl mamos ligos išvyko į Ukrainą ir Vlado Garasto taurės turnyrą praleido, Vytautas Šarakauskas atlieka reabilitaciją po vasarą atliktos kelio operacijos (manoma, kad jis visa jėga „Neptūnui“ galės padėti tik gruodžio mėnesį), o Egidijus Dimša šeštadienį aikštėje pasirodė tik išsigydęs kojos traumą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų