„Voluktei“ - antroji „Kauno dienos“ taurė

Kova dėl „Kauno dienos“ Didžiosios krepšinio taurės nė iš tolo nepriminė mėgėjų varžybų - aikštėje bėgiojo Eurolygos čempionai, olimpinių žaidynių ir Europos čempionato prizininkai.

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) ir „Kauno dienos“ organizuotame turnyre Didžiosios taurės finale susigrūmė nemažai buvusių ir esamų krepšinio profesionalų turinčios komandos - „Voluktė“ ir „TOP Sport -Arx Baltica“.

Įtemptą ir permainingą mačą 88:80 laimėjo „Voluktė“, kurią į priekį vedė Vidas Ginevičius, Arvydas Šikšnius, pastarojo treneris Vilniaus „Sakalų“ ekipoje Nerijus Zabarauskas, taip pat Darius Maskoliūnas.

Naudingiausiuoju finalo žaidėju pripažintas buvęs „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas V.Ginevičius.

„Voluktė“ Didžiąją „Kauno dienos“ taurę iškovojo antrus metus iš eilės. Negana to, šiemet „Voluktės“ dubleriai laimėjo ir Mažąją „Kauno dienos“ taurę, o dar viena „Voluktės“ komanda vakar žaidė Supertaurės finale su SK „Dextera“.

 „TOP Sport -Arx Baltica“ lyderis Saulius Štombergas, žaidęs beveik be keitimų, pelnė 33 taškus ir demonstravo puikią sportinę formą, tačiau pergalei to neužteko.

Geriausiais Didžiosios „Kauno dienos“ taurės turnyro finalo ketverto turnyro žaidėjais pripažinti A.Šikšnius, S.Štombergas, Egidijus Dimša („Forto siena“) ir Aurimas Karbauskas (VDU-2).Trečiąją vietą iškovojo „Forto siena“, 103:64 sutriuškinusi antrąją VDU ekipą.

Finalo rezultatas:

„Voluktė“ - „Top Sport-Arx Baltica“ 88:80 (15:17, 29:15, 16:29, 28:19). V.Ginevičius 23, A.Šikšnius 22, P.Stasiulionis 13/S.Štombergas 33, V.Stiga 20, Ž.Kuklierius 14.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių